Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Azt próbáltam érvelni, hogy szerintem azért várható, hogy a LHR kártyák legalább valamivel olcsóbbak lesznek, mert bármilyen ára is van a nem LHR kártyának, annak csak felét éri meg az LHR kártya - amennyiben a limit feleannyi HR-t eredményez.
Az ETH $2500 környékén stabilizálódni látszik egyelőre. [link]
Viszont van még egy érdekesség ami szerintem akár nagyobb hatással is lehet a GPU piac keresletére:
Június elején elkezdett csökkenni és egy $4-os szinten állt meg a tranzakciós jutalék [link]
Ami jelentős csökkenés a megelőző 4-5 hónap $15-20 áraihoz képest. Ugyanez érvényes a bitcoinra is.
Vannak bevételi statisztikák: [link](Gondolom a subsidy az elnyert ETH coin, a transaction fee meg az ami)
Talán ennek a növekedési megtorpanásnak köszönhető, hogy nagyon halványan elkezdtek csökkeni az árak és vannak készletek.
Ha az ETH ára és a tranzakciós díj így marad, esetleg csökken, hovatovább ha folytatódik az ETH2-re való átállás, akkor rendeződhetnek a GPU-k árai is.
De ebben az esetben is szerintem 2-3 negyedévbe telhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest