Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
Televan74 #39538 üzenetére
Mi ebben a trollkodás meg fankodás?
Nézz rá a két cég eredménykimutatására. Teljesen egyértelmű, hogy ki a nyertes és ki a vesztes. Ugyanígy a piaci részesedés statisztikákra.Persze, én is szeretném, ha olcsóbban vehetnék NV-t, de ez rajtam kívül senkit nem érdekel. Egy cég számára két fontos mutató létezik: a cégérték és a profit. Minden más csak blabla. Részvényeseket nem érdekli, hogy milyen csodafeature van benne meg hány fpst hoz. Ők azt szeretnék, hogy a cég értéke növekedjen és legyen magas az adózott eredmény, mert abból lehet osztalékot fizetni. NV nagyon jól szolgálja az érdekeiket hosszú távon is, míg AMD-ről ez nem mondható el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest