- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
9. drivert nyúzom, amióta megvan a 980 (2014.10.hó vége), de még egyikkel sem volt gondom. Amit írsz, az az NV experience progival volt(nem a driverrel) valami frissítési gond, de az is valami hálózati probléma volt, és pár nap alatt javították. Igazából előtte AMD-nél sem voltak driver problémáim, de ott azért bizonyos szabályokat be kellett tartani driver telepítésekor, amit én mindig megtettem már csak megszokásból is. NV-nél talán erre nem kell annyira odafigyelni, lehet össze-vissza telepítgetni, nem okoz galibát, plusz még annyi észrevétel, hogy a tuning progikkal sincs annyi baj, mint AMD-nél, ott konkrétan az AB-t nem tudtam használni, most meg azóta megy hibátlanul, amióta bent a 980 a gépben. És nem csak arról van szó, hogy melyik stabilabb, vagy jobb, hanem a mennyiség, és a reakcióidő az új játékok megjelenésekor, ami nem mindegy. AMD-nél lassan eljutunk oda, hogy negyedévente jön új driver.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tesla topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Assetto Corsa Rally
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest