Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 13-at futtat a Boox új telefonméretű e-olvasója
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom mennyire ismered a játékot , zárt helyeken játszódik az egész,labor, kastély ilyesmi, nyílt helyszínek minimálisan vannak benne. Pár udvar ilyesmi. Annak is a nagy része félhomály, nyomasztó atmoszféra satöbbi, nem sok látvány van benne textúrák terén.Gondolom nem azt csinálják, hogy a demóban med textúrákat tolnak a pénteken megjelenőbe meg már ultra lesz.
ha jól tudom az ultra textúra csomag majd egyszer elérhető lesz a közeljövőben külön letölthető formában.
Anno én párszor végigtoltam a régit is meg a demót is oda vissza, mert az egyik kedvencem ismerem a játékot, bár gondolom azért változtattak rajt dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Sapphire Pulse RX 6700 XT - garancia - eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest