- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az a helyzet, elég nyüanszosak az AMD karik. Persze, az árukat azért így messze megérik, de vannak esetek, amikor kompromisszumos megoldások vannak csak.
Pár napja írtam, hogy multi monitornál nálam milyen gondok jelentkeztek. Az megoldódott egy régebbi driverrel. De pl jelenleg is tolom a Van Helsinget, és ott is csomó textúra problémát észleltem.
Első világban pl a szalmakazlak átlátszóak, mintha hézagosak lennének bizonyos szögből.
De vannak "keresztben elhelyezett szántásnyomok is"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt persze nem tudom, hogy nv esetében is előfordulnak e ezek a hibák. Nem tettem vissza az 1050Ti-t csak ezért. De nem emlékszem ilyesmire korábbról, bár az is igaz, ezt a játékot pont nem toltam vele.
ITT láthatod a textura illesztési hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)