Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Televan74 #32685 üzenetére

"Én lassan kiesek a történetből,nagyon gondolkozom a PC-m eladásán és a konzol vásárlásán."
    Ryzen 1600 és GTX1080 mellől mennél.. konzolra?
    Mert hogy Vegát vennél az 1080 helyett azután, hogy Rupszi megharapott egy PH! találkozón :D még rendben van, de konzolt helyette? :o

Nem tudom pontosan honnan jön ez szélsőséges vagy-vagy attitűd, de objektíve a legjobban úgy jár az ember, ha mindkettőt tart. Nyilván itthon ez sokkal jobban fáj anyagilag, jobban is érthető a kognitív disszonancia hajtotta PC vs konzol torokharapdálás, de ha az ember megengedheti, akkor messze úgy jár legjobban, ha mindkettőt tart.

Amúgy sem értem hogy menne ez a pálfordulás. Ilyenkor az ember gallyra vágja az évek alatt gyűjtögetett Steam, GoG, Uplay, Origin, illetve lemezes játékait 30 évre visszamenőleg, hogy a konzolok pár tucat darabos kurrens kínálatában dagonyázzon? Vagy a mostani Battlefront II 16-40 fős pew-pew-ja pont elég, és 100 fős rommá modolt Battlefield 2 meccsek már derogálnak? :))

más

AMD cancels the driver path for Primitive Shaders

"After CES2018, AMD told people in a breakout session, that they cancelled the implicit driver path for Primitive Shaders, they are now offering only explicit control to developers who wishes to implement it. So Primitive Shaders will only be ever implemented if a developer properly codes for it. The driver portion has been cancelled."

Magyarul akkor lesznek primitive shaderek, ha a fejlesztők is ezt akarják. Hol is áll most a Vega piaci részesedése, hogy a fejlesztők is akarják ezt? :(

Új hozzászólás Aktív témák