Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
nem Ti hülyéztettek le!(ergo Ti néztek..)
Ád 1 ;
nem mindegy,h beállítom vmelyik progival,h 65C felett húzza 70% a ventit?
vagy alapból felhúzom 70 és játszom!(ezt most tettem elsőnek,mert több helyen is írták,h a CCC-nek a ventivezérlés nem megy)Ád2 ; játszottam kb 40percet megnéztem,h mik voltak a hőfokok,megírtam és kimentem tükörtojást csinálni sajtrakásra téve,só,bors,pirospaprika és nagyon finom kenyér!)
Bejöttem, leültem ép,h kezdtem volna nézni az Blacklistet, mikor láttam írtak privátot,megnéztem(közben ettem),megírtam nekik,láttam ide is írtatok!
megnéztem,elkezdtem remegni,hogy ki a f...omnak néznek,h hazudok és lenéztem a tálcára,nem a kajára
és láttam,h a gpu-z még nem zártam be,jött a print.. és képfeltöltés,elküldve fórumra!múltkor hagytam,h a CCC tegye a dolgát,(max 61% hajtotta,pedig akkor 2 kibeba..ott órát játszottam)most feltoltam én a ventit 70% és game!
sőt vettem fel videót is a hangról,csak kupi van és utálom visszahallani a hangom,de a bnőm itt van mellettem 11 hónapja és ő is bólogat(mi mást tenne),h ez a leghalkabb kártyám...
szóval kérem a bocsánatokat meg a Ducatit!(mindent tudok
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mindegy,h beállítom vmelyik progival,h 65C felett húzza 70% a ventit?
)