Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A Fermivel nekem nem volt bajom a fogyasztásán kívül, sőt, kifejezetten tetszett.
Csak az időzítése volt rossz, mert akkoriban remekül elvoltam az 5850-emmel, így nálam kimaradt. Keplerből is csak a kicsikkel voltak fenntartásaim. El is avultak végül a 7970 vetélytársuk mögül a 680-ak, igaz, nem a Fermihez képesti butítások, hanem végül a 2GB ram miatt, de a végkifejleten nem sokat változtat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyanakkor a mostani Maxwell-ekről a jelenlegi menetrendek ismeretében jóval komolyabb aggályaim vannak.
Persze, lehet nem lesz igazam, a tévedés jogát fenntartom, de attól még beszélgetni lehet erről szerintem.
Amúgy jogos, mindkét termék kicsit túlárazott, akár a 960, akár a 285, de azért ha ránézel a két cuccra, meg a specifikációkra, azért na...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az időzítése volt rossz, mert akkoriban remekül elvoltam az 5850-emmel, így nálam kimaradt. Keplerből is csak a kicsikkel voltak fenntartásaim. El is avultak végül a 7970 vetélytársuk mögül a 680-ak, igaz, nem a Fermihez képesti butítások, hanem végül a 2GB ram miatt, de a végkifejleten nem sokat változtat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)