- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az AMD-ről az Intel-Nvidia váltás hozott egy igen jó változást (+teljesitményen kivül).
Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom.