Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nekem az AMD-ről az Intel-Nvidia váltás hozott egy igen jó változást (+teljesitményen kivül). :) Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom. :)

Új hozzászólás Aktív témák