Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #27252 üzenetére

    Az a baj, hogy egy külön UE4 branchbe került. Ugyanígy van Hairworks, VXAO, Flame, Turbulence, és egy rakás eltérő branch az UE4-re. Az Epic nem engedi meg, hogy bármilyen külső gyártótól származó DRM bekerüljön a main branchbe, és ezáltal a DRM-hez kötött effekteket sem tudják ott szállítani. Ugyanez lesz ennek is a sorsa, mint a fenti sok másik, UE4-be DRM-mel integrált effektnek. A fejlesztők többsége nem kockáztatja meg, hogy nem hivatalosan supportált branchre menjenek, inkább nem érdekli őket az effekt.

    Ennek akkor lenne igazán áttörő hatása, ha szimplán egy MIT-szerű licenc mellett felkerülne az effekt a GitHUB-ra, tehát nem úgy, hogy ott a forrás, de bele nem nyúlhatsz, mert a DRM a módosítást nem engedi lefutni, hanem úgy, hogy vidd a forrást, nincs DRM sem és integrált a main branchbe, hogy minél többen használhassák. Ilyen formában sajnos halottnak a csók.

    Egyébként az jó hír, hogy a DRM-tól megszabadulhat egy GameWorks effekt. A HBAO-t már megkapta az Epic DRM nélkül, és láss csodát be is építették a main branchbe, de persze közben jelentősen átírták, így sokkal gyorsabban is fut. :)

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák