Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Windows 7 sp1 volt már az R9 270X idejében és minden driver meg BIOS amennyire lehet frissitve van. R9 380-nak nem minden drivert volt érdemes feltenni, mert a játékokban fagyás vagy kilépés volt a vége. Tápegységet is cseréltem akkor, mégsem kedvelte meg a Crimson drivert. Ezért nekem nem cseréltek videókártyát az üzletetek, amit kifogásolhatónak találok amúgy. A játékokat okolják meg a hardvert cseréljem le alatta, amig jónak nem találom. A driveres támogatás minőségi szintjéhez vagy magához a videókártyához még véletlenül sem lehet köze a hibához. Itt-ott meg az user error van emlegetve, mert nehogy már az AMD-Nvidia fejlesztői részlegét tarsuk ezért felelősnek. Videókártya-driver-optimalizált játék és az i5 konfig elégnek kell lenni a nagyvilágaban játszani. Fejlesztenek ezek 4 magnál többre folyamatosan felfelé, de még évek telnek el majd mire ezt a 4 magot játékra alkalmatlannak minősithetem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest