- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazából neked mindenkivel bajod akadt eddig, függetlenül hogy AMD vagy Nvidia videókártyát vett és valamilyen szinten mégsem teljesen elégedett. Okkal panaszkodnak talán. RX 470 4GB megjelenés után 85ezer forintért megvéve a túlárazáson kivül teljesitményben ezért a pénzért annyi-amennyi. GTX 1070 nem volt "olcsó", de most neki nem kell cserélni egy Polaris Refresh videókártyára. HD7850 -> R9 270X fejlesztés után megint kapok egy fogyasztásban alacsonyabb (95W az RX 485 8GB), meg talán órajelekben és igy teljesitményben erősebb videókártyát. Az én hozzáfüznivalóm ehez talán csak ennyi: "Szerintem igy kellett volna egyből kiadni az RX 400 szériás videókártyákat és akkor az a temérdek hiba nem történt volna meg, és a sok negativ kritika szintén elmarad. Nem mindenki rohant volna egyből GTX 1060-at vagy GTX 1070-et venni." Nekem igy meg egy nem tervezett videókártya cserém esedékes fél év után egy talán minden téren jobb Polaris-ra. Másfelől ez még nem tudni mennyiért jőn majd és mikor várható. Ha most is a kezdő készletek miatt ebből is alacsony példányszám érkezik majd a hazai üzletekbe, akkor ezek árát szintén felverik jó magasra. Akkor megint drágábban vehetem meg, amit majd itt valamelyik nagyokos fél év múlva elmés megjegyzésekkel tarkitva ad tudtomra.
Ez nekem igy dupla ráfizetés, de erről szerintem csak részben tehetek. AMD középkategóriát vettem, ahogy hosszú évek óta eddig mindig. Nem gyütt be... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nekem igy dupla ráfizetés, de erről szerintem csak részben tehetek. AMD középkategóriát vettem, ahogy hosszú évek óta eddig mindig. Nem gyütt be...