Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
schawo
üzenetére
Mondtam, "kevésbé melegszik". Vagy pl alig melegszik. De az, hogy hűvös az hülyeség, mert nem az. Legalábbis a hűvös egy abszolút fogalom, az enyhén hideget jelenti. A hűvösebb szóból pedig a hűvösség következik, tehát az se jó. Nekem ez ilyen proli fogalmazásnak tűnik, mint amikor a 2.1-es bögreszett-júzerek azt mondják, hogy remeg a padló a méjjtől.
Pedig ez nem igaz, legfeljebb csak rezonál (pl fafödém esetén), aminek egyébként nem is kéne célnak lennie.
Na mindegy, ennyit a szavak valódi jelentéséről, nem szándékom ezen pörögni, csak megjegyeztem.Pedig nincs olyan nagy különbség, valós fogyasztás terén sem. 120 és 160 watt.
Nem létezik, hogy az a +40 watt ennyit számítana. A 470 stock az meg majdnem ugyanannyit eszik, mint az 1060. Szerintem az esetedben az AMD-n egy elcseszett hűtés volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pedig ez nem igaz, legfeljebb csak rezonál (pl fafödém esetén), aminek egyébként nem is kéne célnak lennie.
Na mindegy, ennyit a szavak valódi jelentéséről, nem szándékom ezen pörögni, csak megjegyeztem.
Nem létezik, hogy az a +40 watt ennyit számítana. A 470 stock az meg majdnem ugyanannyit eszik, mint az 1060. Szerintem az esetedben az AMD-n egy elcseszett hűtés volt.