Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ha ilyen jó a Liquid VR akkor miért nem minden VR tartalom csak azzal jön ki? Jó ez a kérdés ki van sarkítva, de úgy is kérdezhetem, hogy a játékok többsége miért nem Liquid VR-ral jön ki? Hány játék van amiben az AMD API-ját használják és mik ezek? Na erről kéne valami infó ami eldöntheti a vitát, azonban erről már nem elég a vélemény és a mellébeszélés, tények kellenének.
Persze sok az Early access game. Jól tudom mit jelent ez, de akkor is van jópár cím már ami elérhető, olyanok is amik fejlesztés alatt állnak és beengedik az embereket a kulisszák mögé is (pl Pollen) szóval nem lehet azt sem mondani, hogy erről semmi infó nincs.
Professzionális HW VR-ra: kit érdekel? Most elsősorban konzumer vizeken kellene eveznünk, érdekességen kívül nem igazán érdekel az sem, hogy melyik filmstúdió mit használ VR-hoz hw-ként. Engem az érdekel, hogy otthon mivel fogyaszthatom a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szép állapotú ATI SAPPHIRE Radeon X1550 512MB AGP videokártya
- GIGABYTE NVIDIA GEFORCE RTX 4070 TI SUPER WINDFORCE 16GB OC VGA VIDEÓKÁRTYA HASZNÁLT NÉZD MEG !!
- XFX Radeon Speedster SWFT 210 RX 6600 8GB GDDR6 128bit
- Gefroce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
- ELADÓ RTX 4080 SUPERT KERESEK VAGY SIMÁT!!!! MAX ÁR: 350K
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest