Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Tengermély tiszteletem kinyilvánítása mellett hagyjuk már ezt a jelen/jelenidő dolgot..!

33éves leszek, anno 16-18éves korom táján kezdett még gimnáziumi osztály szinten is marha ciki lenni ez az élj a mának, azt nézd/azzal foglalkozz mi van ma mentalitás.
Baromira unom olvasni, szerintem viszonylag kevés közöttünk a napközis..
Oké értem én, az AMD ígérget és a jövőről beszélnek legtöbbször de csak GCN-nél leragadva elég ránézni az AoS tesztekre, ugye máris nem nettó saláta volt amit Abu az elmúlt ~2évben szajkózott/"ígérgetett"/előre vetített. Arról nem beszélve, tegnap be lett ide szúrva egy amúgy nevetséges M$ DX12-es promó anyag.., ha mást nem annyit simán ki lehet jelenteni hogy prioritást kapott náluk (is) a DX12, innentől pedig várhatóan elég rendesen be fog indulni a szekér, minden téren.
Értem vagy legalábbis igyekszem megérteni mindkét álláspontot de ezt a "ma ereje" és hasonló agymenéseket ne erőltessük már ennyit pls, megvan a maga diszkrét bája egy bizonyos korig bezárólag de kezd sok lenni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest