Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt
üzenetére
Az egy alap 4770K nézd meg légyszives, mi a különbség. Egy szét húzott AMD proci nem éri be.
Ha annyira istenítitek az AMD kártyákat, vegyetek alá AMD procit is, mert nagyon jók
AMD procik olcsobbak, 2× többet fogyasztanak. 40%-al lasabbak átlagba akik kihajtják a 290X kártyát. Egy szóval AMD igérget. de az igéret kevés.
miklosss2012 Szemembe te neved kétszinü lesz.
jobb ha nicnevet váltassz. mert a Szemembe elástad magad , Én nem üzletelés szempontjából veszek kártyákat, nem azért, hogy másokat átverjek.Ez a különbség kettőnk között.

Így leírod a másikat, mikor személyessen nem is ismersz. Nevetséges vagy barátom, Megse érdemled hogy valaha is Nvidia kártyád legyen.Eggyik topikba ocsárolod az AMD-t másik hétem meg 7990-et hajtassz a gépedbe. Tudod mit, megse szólalj.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

jobb ha nicnevet váltassz. mert a Szemembe elástad magad , Én nem üzletelés szempontjából veszek kártyákat, nem azért, hogy másokat átverjek.