Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Nem béta: [link]
Eleve ezt a félkész appot (elindítja a régit mert nincs minden benne
) nem adtam volna ki 4 hónap után egy WHQL relese keretében, de ők tudják, mellette még legalább bugos is - még bétaként is elég ciki lenne ilyen hibákkal...
Amúgy simán lehet, hogy bugos is csak nem veszed észre, Battlefrontban pl. meccs elején hiányzik a menü szöveg, vagy a világítás teljesen eltér bizonyos helye(ke)n az eredetitől - ezek olyan bugok amiket nem biztos, hogy észre vennék, főleg ha előtte nem játszottam azzal a játékkal/azon a helyszínen ahol most bugos lett...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AMD GPRO ÉS PRO W6600 kártyák!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem adtam volna ki 4 hónap után egy WHQL relese keretében, de ők tudják, mellette még legalább bugos is - még bétaként is elég ciki lenne ilyen hibákkal...