- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Szeretnelek idezni es osszefuggesekre ramutatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gameworks már előre feltételez egy elrontott játékot =Nem kéne ilyen zöldségeket terjeszteni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HA kikapcsolod, akkor jo, koszonom, vegre te is elismered. (tudom kiforditom amit irtal, de adta magat
)Szaby: nem csak azzal van a gond hogy hibas termekeket vasarolunk es ezzel biztatjuk oket ennek a mentalitasnak a folytatasara, de ennek meg orulunk es tapsolunk is, illetve masokat is erre biztatunk

Nekem nem bonusz jatek kell, hanem olyan termekek es mentalitas, hozzaallas ahol en mint fogyaszto vagyok az elso, nekem csinaljak meg azt a jatekot a leheto legjobbra. A GW az olyan mint olcso vasari "varazslo" addig lenyugozo amig nem jossz ra hogy atvernek
Az hogy kozben meg ki is zsebelnek (igen, onkent adjuk oda a penzunket, de ez nem valtoztat a lenyegen ) az mar csak hab a tortan 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Az hogy kozben meg ki is zsebelnek (igen, onkent adjuk oda a penzunket, de ez nem valtoztat a lenyegen ) az mar csak hab a tortan