- Android szakmai topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TTomax
üzenetére
Az első bekezdéssel nagyjából egyetértek, nem minden játékban elég a High fokozat a 60 FPS-hez (bár elég sokban igen) - csak azért írtam, mert nekem igazából onnantól kezdődik a kompromisszum, hogy a High-ből engedek. Játéktól függően akár az FPS-ből is, de mostanság a DoF és az AO elég gyorsan repülni szokott - néha nem is a teljesítmény miatt.
A méreteknél kissé félrecsúszott a dolog - azért mondtam a 27"-et és a 48"-et, mert olyat láttam már élőben. 32"-nél talán, 36"-nél meg biztosan erősen számítana már a PPI differencia nekem is. Inkább az a kérdés, hogy egy 32"-es screent idetennék-e az orrom elé monitornak - a 27"-es játszani jó volt, de desktopnak nem volt igazán komfortos. Lehet, hogy nekem az ideális célfelbontás a WQHD, még nem vagyok 4K-Ready

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest