- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #238 üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát
4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)
Viszlát!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest