Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Van nálad egy bug vagy beállítás hiba ezért szer az AMD. Ok. Ha általános lenne amit írsz, akkor miért nincs ezzel tele a jutub és a nagy tesztelők (sok fizetett inteles) miért nem említik sehol? Szerintem előbb derítsd ki mi a gond és fuss neki még egyszer. Nekem 3 intel és 3 AMD tesztgépem van, de sehol nincs ilyen hiba. És sok százat összeraktam mindegyikből, ha ilyen hiba volt akkor megkerestem mi a gond.
"A játékoknál és egyéb máshol sehol nem érzem,hogy annyira villogna az ereje kb az intel is tudta ezt és sztem a mai napig tudja annál aki megvette."
Érzed??? Mérted is? Milyen VGA-d van?Ha továbbra sem vagy megelégedve az 5900-al adok cserébe egy 10900k-t.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest