Hirdetés

Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    Sziasztok saját tapasztalatom írom le.
    Régen volt amd procim és akkor megfogadtam ,hogy soha többet. Végig intelt vettem soha semmi bajom nem volt velük ,az utobbi időben nem sikerültek jól a fejlesztések és kicsit lemaradtak az amd -hez mérten.Ezért most vásároltam egy 5900x zen3 at . Szomoruan vettem észre,hogy a memoria késleltetés az egekben tök mind1 xmp profil on /off 3600 mhz cl 16 os memoriám van. Az intelhez ugyan ez volt csak 3200 ban.
    Késleltetésben messze jobb,arról nem is beszélek rányomok az aida mérésnél az amd gondolkozik az intel meg szinte majdnem egyből bevágja az értéket. Eközben pl az egér kurzor vagy az egész rendszer amd-nél akad/1-2 másodpercre talán még fagy is ellenben intelnél semmi ilyen nincs.
    A játékoknál és egyéb máshol sehol nem érzem,hogy annyira villogna az ereje kb az intel is tudta ezt és sztem a mai napig tudja annál aki megvette. Jelenleg igen borsos árcédulájuk van és annyival még most sem jobb az intelnél..... Lehet kevesebbet eszik meg ipc ben jobb ,de a teszteken kívül én személy szerint sehol nem tapasztalatam különbséget. Egy 550 euros proci és egy intel 300 euros procija közt.Most a sok fan aki annyira szereti a vöröset és mindig azzal jött hogy az intel milyen drága sokaknak hirtelen az amd már nem is drága..... Szóval erre inkább nem mondok semmit. Az tuti amint lesz újra értelmes intel veszek és tartani fogom a régi fogadalmat soha többé amd-t

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Aktív témák