- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Sziasztok saját tapasztalatom írom le.
Régen volt amd procim és akkor megfogadtam ,hogy soha többet. Végig intelt vettem soha semmi bajom nem volt velük ,az utobbi időben nem sikerültek jól a fejlesztések és kicsit lemaradtak az amd -hez mérten.Ezért most vásároltam egy 5900x zen3 at . Szomoruan vettem észre,hogy a memoria késleltetés az egekben tök mind1 xmp profil on /off 3600 mhz cl 16 os memoriám van. Az intelhez ugyan ez volt csak 3200 ban.
Késleltetésben messze jobb,arról nem is beszélek rányomok az aida mérésnél az amd gondolkozik az intel meg szinte majdnem egyből bevágja az értéket. Eközben pl az egér kurzor vagy az egész rendszer amd-nél akad/1-2 másodpercre talán még fagy is ellenben intelnél semmi ilyen nincs.
A játékoknál és egyéb máshol sehol nem érzem,hogy annyira villogna az ereje kb az intel is tudta ezt és sztem a mai napig tudja annál aki megvette. Jelenleg igen borsos árcédulájuk van és annyival még most sem jobb az intelnél..... Lehet kevesebbet eszik meg ipc ben jobb ,de a teszteken kívül én személy szerint sehol nem tapasztalatam különbséget. Egy 550 euros proci és egy intel 300 euros procija közt.Most a sok fan aki annyira szereti a vöröset és mindig azzal jött hogy az intel milyen drága sokaknak hirtelen az amd már nem is drága..... Szóval erre inkább nem mondok semmit. Az tuti amint lesz újra értelmes intel veszek és tartani fogom a régi fogadalmat soha többé amd-t
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest