Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #2108 üzenetére
A felbontásoknak meg kell fizetni az árát...
Jó magam is megelégedhettem volna azzal a 3570k val hisz a 2060 1 éve a gépben csücsült.
Viszont úgy voltam vele azt a full HD-t kényelmesebben elszámolgatják együtt a 10700k val és 4-5 évig jó vagyok mint ha szegény 8 éves prociból megpróbálnék a kis 4 magjával még 5 évet kisajtolni, hiszen a cinebench eredményeknél már nem ő a trendiés a telefonomban is több mag van mint benne. A mostani proci viszont már jó lehet az 1440p re is max videókarit cserélek majd köztesen pár év múlva. Az AMD és INTEL hívők nagy külömbsége, hogy míg az AMD teljesítménye renderingre való addig az INTEL gém fronton vitte a pálmát és mint az látható manapság gamer fronton mozgok nem renderingen mint régen.
Nálam ezért volt most az ugrás hogy úgy mondjam szükségszerű. És nem arra amerre mindenki szerint jobban járhattam volna, hanem arra amerre nekem épp elég, a fogyasztást a hőt, csendes üzemmodot és sok minden egyebet figyelembe véve megfontolva átrágva 28 fokon aalaphangon egy böngészőbe irogatva, mint az látható a tálca jobb szélén is.... ugyanis most megy a székem mögött a radiátor mert rátolták a fűtést....
Aktív témák
- Metal topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Okos Otthon / Smart Home
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core i9-12900 OEM eladó ajándék hűtővel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest