- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
A felbontásoknak meg kell fizetni az árát...
Jó magam is megelégedhettem volna azzal a 3570k val hisz a 2060 1 éve a gépben csücsült.
Viszont úgy voltam vele azt a full HD-t kényelmesebben elszámolgatják együtt a 10700k val és 4-5 évig jó vagyok mint ha szegény 8 éves prociból megpróbálnék a kis 4 magjával még 5 évet kisajtolni, hiszen a cinebench eredményeknél már nem ő a trendi
és a telefonomban is több mag van mint benne. A mostani proci viszont már jó lehet az 1440p re is max videókarit cserélek majd köztesen pár év múlva. Az AMD és INTEL hívők nagy külömbsége, hogy míg az AMD teljesítménye renderingre való addig az INTEL gém fronton vitte a pálmát és mint az látható manapság gamer fronton mozgok nem renderingen mint régen.
Nálam ezért volt most az ugrás hogy úgy mondjam szükségszerű. És nem arra amerre mindenki szerint jobban járhattam volna, hanem arra amerre nekem épp elég, a fogyasztást a hőt, csendes üzemmodot és sok minden egyebet figyelembe véve megfontolva átrágva 28 fokon aalaphangon egy böngészőbe irogatva, mint az látható a tálca jobb szélén is.... ugyanis most megy a székem mögött a radiátor mert rátolták a fűtést....

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a telefonomban is több mag van mint benne. A mostani proci viszont már jó lehet az 1440p re is max videókarit cserélek majd köztesen pár év múlva. Az AMD és INTEL hívők nagy külömbsége, hogy míg az AMD teljesítménye renderingre való addig az INTEL gém fronton vitte a pálmát és mint az látható manapság gamer fronton mozgok nem renderingen mint régen.