Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
ha vissza olvasnál akkor tudnád ,hogy egyszeri mérés és csak kiváncsi voltam ,mert annak idején valami nagyszájú privátba felovalt hogy ennyi meg annyi van neki és akkor rá mértem a sajátomra ,gondolom nem rémlik ki volt az)volt és már a program sincs fent (korábban már leírtam ,meg azt is hogy nem szokásom méregetni itt a F... méregetés mint egyesek hogy kinek van nagyobb mivel ez az egész arról szól csak semmi másról. Ha leméri bárki singlében a procikat mind1 amd vagy intel közel azonos értéket kapnak és ez a lényeg. Az amd megvan a hátránya hogy játékra nem való az intelnek meg a hátránya hogy munkára nem való
Bár gondolom a nagy amd fanok csak dolgozni vettek amdt
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Warzone
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest