Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Én nemrég vettem egy 8700K processzort, Corsair H110i-vel hűtöm és Thermal Grizzly Conductant-ot kentem rá. Nekem most stabil 5Ghz-en megy. Stressz teszt közben maximum 80 fokra megy fel. Delidelve nincs. Játék közben gyakorlatilag, 50-60 fok között van, pedig 1080ti-vel használom 4K felbontásban.
Az a kérdés, hogy mire használod. Én játékokra használom. Tapasztalatból és tesztek alapján is úgy látom, hogy semmit nem számít a Hyper-Threading vagyis a 12 szál, nem lesz több FPS-em tőle. A hőmérséklettel kapcsolatban: semmilyen játék nem pörgeti annyira, hogy felmelegedjen, ezért nem delideltem én sem.
A Spectre-t én sem tudom, hogy mennyire hátrányos.
Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest