- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nkaresz1976 #52580 üzenetére
Szerintem is így van.
Hozták azt a szintet amivel kb a sima játékok terén felzárkóztak nagyjából, de minden másban csak nagyon nagyjából.
Kevesebbet eszik, több a ram ami hosszútávon előnyt fog jelenteni az AMD-nek.
Játék terén kijön és közelíti a 3080-at, de bármilyen egyéb esetben még van min dolgozniuk bőven.
Nvidia mellett szól a már szépen működő DLSS, hogy amikor bekapcsolod a Ray Tracinget vagy elkedesz Streamelni a zöldek felfelé a pirosak lefelé mennek nagyon.
Nyilván amíg a 30-as széria olyan árban megy amilyen az AMD jó vétel lehet, de az is csak annak aki csak simán nyers játékra veszi meg. -
arn
félisten
válasz
nkaresz1976 #52580 üzenetére
arazasbol varhato volt azert... ami nekem nagy vesszoparipam, a fogyasztas, ebben epp jo - legtobbszor a leghatekonyabb kartyat veszem. a rt erdekes lesz a megjeleno jatekoknal, mert ez igy nem tul sok.
a 6800 jobb vetelnek tunik (mar ha lesz annyiert valaha
)
es kellett a 3080 tulnyomott fogyasztasa, mert epp annyival gyorsabb atlagban, amit hatekonyabb konfiguracioban bukna. a custom kartyaknal alig lesz elteres. -
Cathulhu
addikt
válasz
nkaresz1976 #52533 üzenetére
scan.co.uk
eddig mindig jobban jottem ki, mintha itthonrol vettem volna es garival se volt veluk sose baj (volt, hogy monitort 3 ev utan gariztattam es kaptam vissza a teljes vetelarat)
nem tudom jelen esetben arban versenykepesek-e, de ha igen, akkor merem oket ajanlani
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest