- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nehéz megmondani. Az AMD biztos szeretné, de a HD4xxx-ek óta húzza az ág őket... 5xxx-nél ugye a 40nm gyengélkedése... 6xxx-nél a 32nm törlése...
És ez az XDR2 különösen szívatósnak tűnik. Persze az előnyök adottak. Jobb sebesség, kisebb fogyasztás. Pont az, amire az AMD-nek szüksége lenne, de a másik kézben ott a magasabb ár, és ami még fontosabb, a nehéz gyárthatóság (MCM). Magyarisztánban az árral nem érdemes törődni, mert nem érdemes... (Politika...) Én a gyárthatóság miatt aggódok...
FireKeeper: Összefosni nem fogjuk magunkat se a teljesítménytől, se a felártól, de mint írtam, ez az ami kell. Tökéletesen passzol. Ha sikerül a memóriavezérlőt megcsinálni... Ha...
Z10N: Kizártnak tartanám. Pont a bonyolultsága miatt. Mellesleg konzolokba jól bevált technológiákat alkalmaznak. A Wii U-ba pl HD4870-es van, ha jól emlékszem. Én azt mondanám, hogy minden konzolba VLIW architektúra kerül, de a Sony lehet, hogy bevállalja a GCN-t. Ha a Cell-be bele mertek ugrani...
Bár ha van eszük, akkor azt csinálják, amit az MS az XBOX 360-nál. Összedobnak egy közepes "asztali" PC-t konzolnak. Sok multiplatform játéknál szebb lett az X360-as verzió, mint a PS3, mert könnyebb rá portolni/optimalizálin. Nincs értelme a jobb HW-nek, ha a fejlesztőknek nem éri meg kihasználni... -
FireKeeper
nagyúr
a 7800 konkrétan a mostani 6900 lesz csak 28nm-en.
mod: jah hogy az árazást mondod. az más. szerintem egy picivel afölé fogják belőni, hogy a 6900-as raktárakat is kisöpörjék, meg hát az "újdonság varázsa".egyébként csak engem emlékeztet ez a taktika az intel-féle Tick-Tock-ra? új architektúra Tick, átültetés kisebb csíkszélre Tock.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest