- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
"Naja, bár fura mód mindig azt hallja az ember, hogy minél fejlettebb a gyártástechnológia, annál olcsóbb a GPU"
Az tranzisztorszámra bontva értendő. Ezért tartalmaznak a GPU-k, CPU-k egyre több és több tranzisztort, míg az előállítási, és végfelhasználói áruk kb. ugyanannyi marad.
-
Z10N
veterán
Sajnos ez igy van. Viszont kevesebb, mint egy honapon belul minden kiderul. Valtani pedig amugy sem erdemes egybol. Az 5850/5870 illetve 6850/6870 kivaloan ellatja a feladatat ebben a szegmensben addig. Kiveve persze, ha valaki a 48XX szeriarol kivan cserelni, pl. a BF3 miatt.
-
stranger28
addikt
Szerintem a december hihető, csak akkor még drága lesz, meg mire ideér hozzánk az nem december, és drágulni is fog még pluszban. Érdemes várni az ilyen nagyon új cuccokkal, nehogy belefusson az ember valami idegesítő hibába. Tehát januárban tartsd a karácsonyt szvsz.
Én a 7970-re vagyok "ráizgulva" az meg február-március körül lesz vehető, én akkor tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest