-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
tomgabor #68887 üzenetére
amire hivatkoztál az csak egy "pletyka" ( találgatás )
amelyek valóságtartalma csak a release-nél derül ki.És "Moore's Law is Dead" -től kell számon kérned,
amúgy szerintem már sokkal másabb árakat mondhat a frissebb videóiban
mint az 1 éves - általad hivatkozottra.amúgy:
1.) az AMD hivatalosan nem ígért ilyesmit. ( legalábbis én nem tudok ilyesmiről )
2.) A tervek folyamatosan változnak és az árak pedig
csak a bejelentés előtt pár nappal vagy órával véglegesítődnek. -
X2N
őstag
válasz
tomgabor #68881 üzenetére
"Nem az volt hogy a 400k-s XTX teljesítményét kapjuk féláron?"
Az túl szép lenne,utoljára hasonló dolog ~8 évvel ezelőtt történt a 1080Ti-vel. Túl jól sikerült az a kártya és olcsó is volt.
RT teljesítmény valószínű hogy jobb lehet mint az XTX-nél, de raszterben 1440p feletti felbontásban szerintem nem lesz gyorsabb mint egy XTX.
Ha minden sínen lenne már kiadták volna a kártyát nem? Szerintem megint valami probléma van/drivereket kell még hegeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged