- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Szerintem se sok értelme cserélni, én is gondolkodtam hogy lecseréljem-e a z XTX-et, aztán elengedtem a dolgot. Még azt se tudni hogy az FSR4 csak 9000-esken fog működni vagy esetleg 7000-esen is megy majd később, még a drivereken is kell csiszolniuk mert kicsit hullámzó a teljesítmény, ha használsz pl. blendert ott még rosszabb a teljesítmény mint a 7000-es szérián.
Ne akarj béta tesztelő lenni, csak ha nagyon jó áron megtudod venni a kártyát. -
Kajoszbobber
lelkes újonc
Ha van is mennyiseg a boltok most eppen benne vannak a kapzsulasba, egzakt szamokat a boltok keszleterol nem tud csak par ott dolgozo, konnyu szerrel be lehet jatszani hogy droppolnak egy kissebb keszletet kezdetnek msrp ar kozeleben, majd egy het csend, megy a brainstorming hogy huuu nincsen, ez felhajtja a keresletet iranta, majd a boltok tolnak megint egy mennyiseget dragabban, majd ujabb kis szunet, es igy tovabb. Nem olyan nehez mesterseges hianyt generalni hogy a termek ara emelkedjen, es nagyobb haszonnal tudjak eladni. Ezen kivul ugy vannak vele a boltok miert a scalperek gazdagodjanak ha toluk is meg lehet venni scalper aron.
deathcrow42:
Szerintem is rendben van az ar. Az almok, es elvarasok nem voltak rendben amikor sokan itt is, es netszerte is 500 dollarert almodoztak 4080 teljesitmenyrol.... Nem szeretet szolgalat tovabbra sem.
Egyebkent ez a vga elvileg xtx szinten lesz, vagy kicsit alatta. Az xtx-en tobb a vram, de rt-ben gyengebb lesz ez biztos. Na most az amd userek eddig sz@rtak az rt-be, most majd pont ez miatt vesznek vgat? Szoges ellentete ez az eddigi dolgoknak, a raszter se szamit mar, mert abba nincs elore lepes, ugyan az lesz mint amit a last gen tud, pedig ez volt a huzoszo, a felskalazas meg a szitokszo, most meg az fsr4 felertekelodik. Erdekes ez. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged