- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A legolcsobb es raktaron levo 1660S a nemet piacon 235eur (KFA2) a kovetkezok pedig 245eur (MSI, Asus). A legolcsobb custom 5700-as kartya 359eur, ez nagyon messze van a GF kartyaktol. A 250eur koruli savban csak a kiarusitott V56-ok vannak ami nem igazan eleg, a 200-230eur RX590 pedig szintem nem. Ahogy a normalisabb 180-190eur RX580-ak se neznek olyan jol ki mint 1-2 napja.
-
105 ért nem kapsz értelmes hűtéssel hivatalos boltban 5700 kártyát, gyárit meg az ellenségemnek sem. Tudom volt nekem, elég is volt az a 2-3 hét azzal a bowlerrel.
Az 1660 pedig ma jelent meg hamarosan 70 K körül fog futni. Vega 56 szintű kártya.
5700 nak és 5700 XT nek pedig ott van a 2060 alulról és 2060 super, 2070 újra gyártva és 2070 super.
Ezért továbbra is azt mondom, hogy szigorúan perf/ dollart nézve lehet, hogy igaz ,de ebben az esetben ez az egy tényező sem annyira számottevő, hogy számítson mert azért sokan pár dollárral szemben mérlegelnek egyéb tényezőket is.
Mielőtt félre értenél, nem azt írom hogy a navi rossz, csak azt hogy ilyen kijelentést tenni szigorúan egy tényező figyelembe vételével hülyeség. -
"Ár/érték-ben 170e-ig kb csak AMD-t érdemes venni."
Szerintem ez hülyeség így kijelentve mert az RX 590 és az 5700 között nincs AMD kártya. Vegákat már alig kapni. 10% árelőny ami van a naviknál a 2070 Super és a 2060 Super kártyákkal szemben ami szerintem piacfordításhoz kevés, főleg hogy általában az a 10 % elmegy arra, hogy jobb hűtésű példányt vegyél egy egy kártyából vagy azért mert a 2070 Super gyorsabb mint a z XT és ha valaki vesz abban a kategóriában kártyát akkor már miért ne a gyorsabbat.
Most ilyen RT és társaival direkt nem jövök. -
83e Ft a legolcsóbb GTX 1660 Super így, megjelenéskor. Szóval nincs messze az ajánlott árrégiótól...
De a jobb hűtésű változatok 90-100e Ft-s ára is szerintem korrekt - teljesítményben a jobb hűtésű RX590 és az RX5700 között van, árban is. Egy gondja van, a 6GB-os RAM, ami szerintem is kevés, már most is meg lehet tölteni a 8GB-os is (pl. RE2: Remake). Ez az egy, ami miatt én sem ajánlanám tiszta szívvel...
-
-
-
Tyrel
őstag
Nagyon érdekes, de szerintem ez nem valós ray tracing, legalább is én úgy tudom a Radeon driverben jelenleg nincsen benne az emulált DXR támogatás sem (amilyenje Pascal-nak van, aztán javítsatok ki ha tévedek és mégis benne van már).
Nekem sokkal esélyesebbnek tűnik, hogy ez simán az a hagyományos ill. compute shader alapú tükröződés implementáció amit a Frostbite tud magától már évek óta, csak az nVidia kikapcsoltatta($) BF5-ben az effektet, hogy feltűnőbb legyen az RTX és non-RTX közti különbség.
-
Pécsi gyerek
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest