- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Yllgrim #11571 üzenetére
AMD Greenland GPU Features HBM2 ,14nm Coming in 2016
Elvileg jonnek, gondolom ezert is nem oltek most nagy energiakat egy teljes uj sorozatba, ha egy ev mulva full uj gpu-k jonnek.
-
-
-
-Solt-
veterán
válasz
Yllgrim #11508 üzenetére
Egy 4GB-s vizes 390X engem is érdekelne...
@Abu: Oké, hogy VR, meg két GPU, de 3 konzol áráért ki fogja megvenni? Elmegy belőle 1000 db, azzal nincsenek előrébb... ha pedig az 1 GPU-s csúcskártya nem lesz 10%-n belül a Titanhoz képest legalább 300 dollárral olcsóbban, akkor az sem fog fogyni...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Yllgrim #11508 üzenetére
Ki lesznek használva. A nagyobb gond, hogy 500k körül fog nyitni szerintem. 2GPU + HBM + kompakt víz... nem lesz népkártya. Én azt hittem, hogy jön a 390/X 4 és 8GB memóriával, és azok fölé egy presztízs kártya, de ezek szerint a 390/X-ek lesznek a sokaknak elérhetetlen (nincs lelkiismerete ennyi pénzt kiadni hardverre)
kategória. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest