- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rewmac
aktív tag
Sziasztok,
Mennyire valós ez a C state dolog? H ha Enabled-re teszed akkor minden kis mikro szaggatás megszűnik egyes játákoknál? Ezt próbálta már valaki? Mi a tapasztalat?
-
Rewmac
aktív tag
Én is így vagyok vele, bár egy időben az ASUS-tól is féltem, de az tán ennyire nem volt vészes, de lehet csak az idő szépítette meg. Nekem az a furcsa, hogy aktív reddit használók még "vígan" veszik az ASRock lapokat a procihoz vagy fordítva.
Elképesztő, hogy nem tudták megoldani. Nem volt amúgy nekik valami elnézésük az egyik AMD kártyával is valami volt, hogy szar volt a hűtésük, de lehet rosszul emlékszem.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7225 üzenetére
Akkor hagyom. Köszi. Nekem ilyen 88-90W-okra pörög fel CPU intezív játékoknál, pl. Stalker 2.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7217 üzenetére
Nekem ugye fix SoC van, de -19 CO. Így egyébként lenne értelme szerinted egy 105W-os módnak? Anno az 5800x3d-n ezeket is kiteszteltem patentra be is lőttem, de mintha itt mások lennének a szabályok. Pl hozza se nyúltam mióta belőttem jól tegnapna CB23 már 23220-at nyomott.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7218 üzenetére
Pont most olvastam a sztorit. Iszonyatosan közel voltam, hogy onnan vegyek gépet, de aztán úgy voltam vele iPon legyen.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #7180 üzenetére
Köszi. Én is bízom benne, hogy csak bug és nem tényleges spike. Fura, hogy csak AM5. Nekem is fenn van a fan control, de a többi gépen nem csinálja. Igazából amit lehetett megtettem 🤣
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7160 üzenetére
Áh értem mondjuk én ennyi mint amióta ide beléptem nem állítgattam még
De örülök mert legalább a hőmérséklet parám fullson megszűnt.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7153 üzenetére
Azért az kemény pontszám.
Gondolom itt rengeteg nyom a latba az 5090 nem? 5080-ra nekem azért nem voltak ilyen számok
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7148 üzenetére
Ezt anno AM4-en manuális kiteszteltem. Érdemes itt is állítani vagy ha nincs bajom és jó így ok? Mert nem tényleg nem akarom magamnak kavarni sem, de azt se lehet, hogy mindentől félek állítani mert új a gép.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
hackeeeee #7146 üzenetére
Csak tudod félek, hogy elrontok valamit ezeket ismertem anno valamennyire AM4-ről. Uncore nekem mindig Off volt.
Most futattam tesztet arra ami ki voolt rendesentesztelve:
V1: ezt használom: SoC: 1.22V CO: -19 CB23: 23120 Max temp: 79.8c
v2: SoC V1.25, Uncore: Auto (default), CO: -20, CB23: 23018 Max Temp: 78.6c
V3: SoC Auto, Uncore Auto, CO: off, Cb23: 23055, Max Temp: 91.4c -
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7150 üzenetére
Nem nyúltam hozzá azt az iPon állította be.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7148 üzenetére
Most futattom megint.
23192-ről kezdett visszacsökkeni most 23047, de csökken eddig ilyet nem csinált és nem nyúltam hozzá sem. Most jár a Pass10-nél még van 4 perc. -
Rewmac
aktív tag
Amúgy 3 dolgot állítottam én.
CO-t, SoC Feszt illetve az Uncore-t Auto-ról egyszer On-ra majd vissza.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
hackeeeee #7146 üzenetére
De miért kéne segíteni? Nekem minden rendben van már egy jó ideje (szerintem). Mármint most nincs semmi bajom. Ha megint visszaállítom akkor nagyon kevés pontjaim vannak a CB23-ba pl.
De most 1,5 hét után néztem egy cinebench tesztet és 21500 eddig 23050 volt és nem nyúltam hozzá kb. 2 hete.
-
Rewmac
aktív tag
Mivel nem értek hozzá ezért nem hiszem, hogy visszaállítok bármit is ilyen defaultra. Unocre OC amúgy Auto-n volt amikor On-ra tettem nagyon instabil lett minden.
-
Rewmac
aktív tag
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #7111 üzenetére
Én meg lehet túlaggódtam az egészet amikor láttam az SVI TFN 1.369-es spikokat. Levettem a PBO CO -19-re fixáltam 1.22V-n az SoC meg kikapcsoltam az Uncore-t. Vesztettem mondjuk 150 pontot CB23-ba, de lehet az egész felesleges túlaggódás volt. Mondjuk most is vannak ritkán 1.301-ek.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #7018 üzenetére
Most próbáltam lekövetni mindent ami a napokban ezzel kapcsolatban felmerült, de most ASUS oldalon 2-3-an nem rég írták, hogy b650 asus prime-on is elszálltak, ugyanazokkal a tünetekkel. Jól lenne tényleg tudni valami biztosan már.
-
Rewmac
aktív tag
Köszi. Nem vagyok, csak megijedtem, de folyamatosan oda kezdek kilyukadni, hogy nagy baj nincsen. Oda eljutottam amit mondott itt valaki már, hogy ez egy nagyon összetett adat és nem feltétlen valós, illetve kicsit böngészgettem és másoknak is volt hasonló miközben a valós érték nem volt 1.3.
-
Rewmac
aktív tag
Most itt hagytam a gépet nem tudom mikor ugrott meg, 1.5 óránként jöttem fel hozzá, de egyenesen arányosan csökken ez a kiugrás, viszont a valós SoC értékben ez nem látszik.
Én tényleg feladom lassan, hogy ezt megoldjam vagy, hogy rájöjjek.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6721 üzenetére
Mondjuk remélem így van, de nekem az Uncore OC-van és fix 1.25V-re állítva ugrált meg 1.369V-okra és sose tudom mikor mert akkor épp ki van kapcsolva a monitor mert terhelés alatt nem csinálta. Meg itt írta valaki, hogy az a die-ból kiolvasott érték és lehet problémás.
-
Rewmac
aktív tag
Nekem csak volt a fura, hogy 15 és 19 között szinte semmi, de 20-nál már 3-4 fok. A CB pontszámom is sokat esett amióta az Uncore OC-t kikapcsoltam, de azt leszarom. Stabilitásra törekedtem, csak ezt furcsálltam. -20-ar ki kéne tesztelnem, de akkor már vissza kéne emelnem szerintem 1.25V-re. Most mondjuk éppen -20-on tesztelem és alacsonyabbak a számok stb mint -19. Szóval szerintem az Uncore is számít valamit. Azért durva mennyit teszteltél.
-
Rewmac
aktív tag
Csináltam még egy tesztet. Még fut, de -19 CO-n stabilnak tűnik. Létezik, hogy eddig az Uncore miatt nem volt stabil? Amióta azt kikapcsoltam stabil, csak mondjuk picit melegebb -19-en mint -20-on (3-4 fokkal) ami nem baj csak szeretném megérteni picit mi történik
1.22-n fut most 1.25 helyett, illetve furcsa, hogy idle temp is 5 fokkal több. Nem zavar csak kicsit tudni szeretném mi játszhat közbe.
-
Rewmac
aktív tag
Úgy néz ki találtam egy stabil pontot.
Kicsit melegebb a proci így, de elment 1.22V -15CO-val.
Idle 49C, Cinebench 83C, AIDA64 76C
A régivel 45,75,67 volt kb. viszont voltak a teszteknél crashel, játékoknál nem tapasztaltam.Cinebench score egy -150 pont az 1.25V -20CO-hoz. (23013 vs 23168) - Gondolom ez nem jelent sokat valós teljesítményben?
Uncore-t kikapcsoltam. Nem tudom idleben lesznek-e ugrások csak ki akartam tesztelni. Uncore-al mindig crashelt.
Igazából örülök, hogy rávettem magam és köszi mindenkinek, remélem minden rendben lesz. Van értelme tesztelgetni -15 és -20 CO között?
-
-
Rewmac
aktív tag
Uncore móddal rekord idő alatt, 8 percnél leállt az AIDA64. Van esetleg amit még meg tudok próbálni mert azért félek elállítok valamit.
-
Rewmac
aktív tag
Most fut az AIDA64 megint mert biztosra szeretnék menni.
-
Rewmac
aktív tag
Az a Powered Down-t kikapcsolja. Amit nem találtam meg külön másik menüben meg arra sem találtam infot mit csinàl ezért eddig féltem hozzányúlni.
Akkor ezt így nyomjam be? 1.24-en sem volt stabil 1 óra után. Csak az 1.25 a tuti eddig. Ha valami nem jó ezt vissza tudom kapcsolni?
Edit: Bekapcsoltam.
-
Rewmac
aktív tag
Én továbbra sem értem, hogy ha BIOS-ban itt beállítom 1.23-ra akkor mellé aktuálisként miért írja 1.272-nek stb.
Itt a képen 1.21 volt, de mellette 1.224 az aktív. Az 1.21 nem volt stabil a kép régebbi. Most 1.25 volt stabil onnan megyek lefele, de 1.25 fixnél is megdobta tegnap 1.3 fölé. Illetve PBO2-n belül van még egy SoC Voltage menü, de ahhoz nem mertem nyulni.
-
Rewmac
aktív tag
Sziasztok,
Úgy hagytam a képet, hogy Steam-ről telepítsen. Az SoC le van véve 1.250-re ott stabil mindig 1.240-en látom.
1 órát volt töltésen, játék közben Last of Us 2 sosem láttam ilyesmit. Most jöttem vissza csak a képernyő ovlt kikapcsolva, de nem jövök rá mitől méri ezt.
Aki nem tudná vagy nem emlékezne. Alap EXPO 6000/CL30, ASUS TUF650M-e WIFI, 9800x3d.
Nem tudom hogy kaphat a SoC 1.3 majdnem 1.4-et fixált SoC feszültséggel. Shaderezés, 100%-os használat, 4 órás AIDA teszt alatt se megy 1.240 főlé sőt néha 1.237-en áll. Kell félnem?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6492 üzenetére
Az ASUS rész és az AMD külön vannak a BIOS-ban? Mondjuk megnézném én is ezt az ASUS részt? Hol találom?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6489 üzenetére
Szerintem a topic jobban jár ha ennek már nem akarok utána járno most
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6478 üzenetére
Igyekszem megnyugodni, de idén volt 2 garis ügyem és valahogy nem szeretnék többet mert maga volt a pokol az LG-vel és a AEG-el is.
Nyilván benne van ez is, csak közben meg igyekszem tanulni mert nálam sokkal tapasztaltabbak vannak itt a fórumon.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6470 üzenetére
Nekem az a bajom, hülye vagyok, főleg mert mennyire örültem, hogy végre lehet egy ilyen szintű gépem. Igyekszem lefedni amit le lehet, hogy megelőzzek mindenféle kellemetlenséget. Igen néztem Tudom idézőjel.
-
Rewmac
aktív tag
Ugyanakkor nincs sok szabadidőm és szeretném érteni is mi történik, így kezdek elveszni és nem tudtam még 0.01-ként kitesztelni minden szinten, utána gondolom hozzá a CO-t és itt mások 2-3 órás tesztekről beszélnek persze az én érdekem nyilván, de a teljesítménnyel eddig is elégedett voltam, hőfokkal még CO nélkül sem volt bajom, most sincsen.
Csak valaki írta, hogy 1.329 az konkrétan halál és nem fogom tudni pótolni mert nincs keret még egy ilyen procira és elkezdtem vele foglalkozni, én még ennyit életemben nem tesztelgettem ki dolgokat
Igyekeztem a mai napot rászánni erre meg a tegnap estét, remélem így jó lesz és nem lesz baja.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6459 üzenetére
Igen. CO nélkül is max 1.24-ig stabil. legalábbis 2 órás tesztelésnél.
CO-val pedig 1.25.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6455 üzenetére
Köszi szépen.
Akkor az a Vin10 amit néztünk tegnap az mégsem az mert az viszont pont annyit mutat amennyit a BIOS-ban is. 1.272-t?
1.25-nél stabil csak. Így ott hagytam. Viszont ez akkor is 1.240-et mutatott amikor AUTO-n hagytam.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6453 üzenetére
Csak nem találom külön sehol és nem tudom mi ez az Uncore se nagyon így hagytam a fenébe, de azért picit zavar ez 1.329V.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6448 üzenetére
Akkor viszont nekem be-be megy 1.329V, de úgyis ahogy nézem, hogy levettem a SoC-t. Nincs változás ugyanúgy a gyári 1.272V-ot tolja be. Az a baj sehol se találok ehhez az alaplaphoz egy guide vagy valamit, így amiről nem tudom mi nem nyúlok hozzá.
-
Rewmac
aktív tag
Mi ez Power Down? Nem merek rányomni mert nem igazán találok róla semmit, de magát a settinget se találtam sehol.
-
Rewmac
aktív tag
Egy kérdésem azért csak lenne.
Én ezt 1.25-re állítottam, ugye ez a VDDSOC Voltage.
HwInfo-ban elvileg ami alaplapnál van info az továbbra is 1.288V-nél maxol, a másik amit kiolvas amire az egyik fórumtárs mondta nem azt kell nézni meg 1.240V-nél maxol (ugye emellett volt néha az a 1.329V).
Akkor én most ezt rossz helyen állítottam be?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6437 üzenetére
Mondjuk jogos. Én nem nagyon vagyok AIO párti, de most DeepCool Ak620 van itthon két gépen is és nekem rendben vannak a hőfokok. Annyira egyébként a hőfok nem is szokott zavarni, mármint sokáig nem is néztem semmi ilyesmit.
Nyilván vannak ezek a CPU fojtogató gamek mint a Dragon Age Veilguard ahol 78-80fokon mozog, de az a Dark Rock Pro 4-el is úgy tolta.
Engem ez a feszültség dolog kezdett zavarni mert láttam azt az 1 értéket és akkor jött a gugli stb.
Aki nem ért hozzá ahogyan én sem tudod az be tud szarni, hogy akkor most világ vége lesz vagy túléli a proci, az ilyeneket meg inkább körüljárom mintsem valamit elállítsak stb.
Maximum páran lehülyéznek ami olcsóbb mint egy új proci/alaplap.
-
Rewmac
aktív tag
Ahogyan nézem az egyetlen amikor stabilan lefutott most az 1.26V volt. Az meg majdnem a gyári. Viszont azt figyeltem meg, hogy a tényleges SoC Voltage az a korábban említett kiugrásnál sem lépte át a 1.288V-t. Tehát van ez a felső érték ami idle állapotban vagy valami háttérfolyamatnál 1.323V-1.329V-et mutat egy-egy pillanatra HWInfo-ban, viszont miután kolléga itt megmutatta melyik a valós érték az nem ment fel csak nagyon nagyon max 1.288V-ra, de átlagban 1.272V volt végig. Most 1.26V-n stabilnak tűnik, 2 órája fut az AIDA64.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6420 üzenetére
Köszi szépen. Nem estem pánikba. Csak szerettem volna érteni mert már nem először javasolták. Eddig semmi baja nem volt a gépemnek csak szeretném preventálni, megérteni mi is ez mert nem fogok.
Mondjuk már az megnyugtatott, hogy nem a valós SoC-t néztem mert azt nem engedi 1.272 felé auto-n sem.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6386 üzenetére
És tényleg. Mert most néztem az értéket. Nem engedi 1.272 felé stresszelve sem auto-n. Át is neveztem. Köszi a tippet.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6402 üzenetére
-20-on van 1,5 hónapja amióta vettem. Csak ezért furcsa most dobja az AIDA a hibát.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6398 üzenetére
Oh. Pedig eddig rendben volt. Illetve magasabb CO értéken azonnal hibát dobott.
Próbáljam meg ezzel? Vagy inkább a CO-t teszteljen újra?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6395 üzenetére
Én is azzal játszottam sokan mondták az egy jó teszt. 1.240-en stabil volt. Akkor muszáj lesz visszatennem ugye?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6394 üzenetére
Igen kb arányosan csökkent. 1230-nál 1.319 volt a kiugrás. nem tudom. Semmit. Van, hogy be volt kapcsolva és hagytam a hwinfo-t futni.
Sleep/hibernálás nincs bekapcsolva. Csak a monitor kapcsol ki 3 perc után.
-
Rewmac
aktív tag
1.2V-re tettem a Soc az AIDA64 hardware hibát jelzett. Ilyen sokáig egyébként sosem futattam még.
Akkor ezt azt jelenti az 1.2V kevés neki?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6389 üzenetére
Köszi, most levettem 1.2.re. AIDA64 teszt ilyenkor elég?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
itr_henrik #6388 üzenetére
Kicsit akkor aggasztó. Mert levettem 1.240-re. A vin10 1.280 a fenti meg megint felugrott 1.319-re, pedig fixálva van elvileg.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6386 üzenetére
Nekem olyan nincsen. [kép]
De ebből vajon melyik lehet az, de mondjuk így lehet kicsit megnyugodtam.
Tiéd alapján ez a Vin4 lenne nálam nem? Ha sorrend stimmel.
-
Rewmac
aktív tag
32 giga ramom van, 6000 cl30 G. Skill Flare.
CLK 100.0000 van írva.
Azért akartam levenni mert voltak kilengések és sok helyen olvastam elhalhatnak a 9800x3d-k ezektől a 0.1V többlet kiugrásoktól.
1.240-en ment nekem magától általában, arra akartam levenni, de valamiért alatta megy 1.230V-on.
Honnan tudom, hogy kevés az SoC feszültség? -20CO-t bírt maximum -21-nél már hibát dobott az AIDA64 pár másodperc után. Sajnos már csak pár napom van az AIDA64 trialból
-
Rewmac
aktív tag
Ha nagyon alacsony neki akkor mennyire érdemes felvenni mert nekem auton magának 1.270-re tette ha jól láttam és azon ment 1.240-en, de néha ugye felugrott 1.329-re. Most 1.240-en ugye valamiért alacsonyabban.
-
Rewmac
aktív tag
Közben a CPU SoC-t beállítottam 1.240-re amennyit mutatni szokott és lement 1.226-1.230V-ra. Most AIDA64-el stresszelem a memóriával. Ezt kellett csinálni ugye? Köszi. [kép]
-
Rewmac
aktív tag
ASUS TUF650-em van és szeretném levenni 1.240-re a SoC votlge-ot. Ez a lehet defaultja, de néha egy-egy pillanatra megugrik 1.329 köré. Kicsit félek bármit állítani, sosem tettem. Kerestem videókat, de nem nagyon találtam kifejezetten TUF-hoz. Kicsit tud valaki ebben segíteni?
Illetve honnan tudom, hogy rendben van teszteljem le ilyesmi?
Köszönöm.
csatolok bios képeket
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6262 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy OCCT-re alapoztam mert minden olvastam előtte mindenről is. Azóta inkább kitesztelem mindennel, bár AIDA64-re is mondták, hogy nem jó nekem releváns lett mert OCCT-n pl. a 9800x3d -30-al simán átment, de a AIDA64 2 mp alatt kidobta a hibát.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6266 üzenetére
Amióta először írtad kezdtem nézegetni nekem volt-e ilyen, de remélem nem jön el az idő, hogy ez kelljen nézegetnem mert végre kitesztelgettem. Akkor neked szinte minden fagyott vagy csak specifikus dolgok?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
DroiDMester #6176 üzenetére
Jól hangzik 🤣
Meg is lesen ha odajutok.
-
Rewmac
aktív tag
Megint végig olvastam az összefoglalót, azért durva, hogy még guglizva sem tiszta minden miértje, de lehet nem is kéne tudnom.
Egy kérdésem van. Undervoltnál miért állítják sokan a PBO2-ben a Temp/Power limitet Motherboard-ra?
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6162 üzenetére
Akkor én értetem félre bocsi. Sokszor olvastam, hogy az MX-4 volt as király. A "kisgépbe" még az van az újakba 6-os, de én esküszöm nem látok különbséget. Mert az, hogy 67 vagy 68 fok azt én nem veszem annak.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
deathcrow42 #6157 üzenetére
Köszi csak beszélgetés végett kérdeztem. Ismerem az összefoglalót ez csak ilyen érdeklődés volt.
-
Rewmac
aktív tag
Ti milyen gyakran szoktatok újrapasztázni procikat tudom sok mindentől függ, csak kíváncsi lennék.
-
Rewmac
aktív tag
Na sikerült itt kitapogatni. 74 fok maxba, lefutott Aida64 15 percig nem tudom az elég-e max 1.24V. 23167 pont Cinebech. Lefutott az OCCT 45 perces is. CO -22
Akkor ha ez így stabil ennyi tesztnél akkor maradhat vagy csináljak még valamilyen programmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest