- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #5574 üzenetére
Igen.. de ennek valszeg 6400-al több értelme lett volna összehasonlítani.. Mert eddigi tapasztalat szerint egy csontra kihajtott 6000 sem tud annyira gyors lenni mint egy hasonló kihegyezett 6400 CL28, sőt CL30... Szóval, ez jó jó.. de mégsem jó, szerintem..
Elvileg egy fullos 6400 szintjét lehet hozni, 8000-rel, felezett UCLK-val.. akkor jön ki azonosra a speed, vagy esetleg néhol lehet gyorsabb, ha az engine jobban skálózodik magasabb memóriaórajel hatására.
-
-
omfgk
veterán
válasz
wwenigma #236 üzenetére
Egyébként az oszlop diagramoknál a shop failure rész alá tartoznak a bios gondok is.
Tehát így kell érteni. Persze az is elkapott, kiszűrt hiba, hiszen a gép nem megfelelően működik.Elég egyértelmű a dolog, a 11. gen-re nézve. Ott is szar bios-ok miatt voltak instabilitások az elején. Tudom mert én is belefutottam.
Az-az 5% az nem konkrétan hibás processzor volt.
Mert így ránézve a diagramra ez az ami kibassza az ember szemét.Nyilván ha nem day 1 rakja össze az ember a gépet, hanem később, akkor addigra már a javított biosok elérhetőek lesznek a gyártói honlapokon. Csak a nagykerben lévő alaplapok már úgy mennek ki a vásárlóhoz, amilyen bios-al érkeztek. Van egy átfutás míg a legelső batch elfogy. Na ott többszörös lesz az RMA is.
ui :
Illetve visszagondolva volt még a mikrokóddal is gond 11. gen-nél.
Mert nem hozta az új gen sok esetben az elvárt fps-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest