- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
hmm. én akkor "hülye" vagyok.
Az audio rész az alaplapjainknál majdnem ugyanaz, és én meg vagyok elégedve ezzel. És legközelebb is hasonló minőséget fogok keresni.
Nem csak téged, de mindenkit kérek, hogy ne csak magatokból induljatok ki: én tisztelettel elhiszem, hogy létezik ember, aki kihallja a különbséget, te meg rohadtul hidd el nekem, hogy létezik olyan is, aki NEM hallja, mert szar a hallása pl. Ne hülyézz le másokat, ha más preferenciákat használnak a vásárlásnál!
Összefoglalva, az én b450-es asrock fatalitymnek (szerintem) szép hangja van, nincs benne sok zaj, és nekem ez pont elegendőt ad!
-
wwenigma
Jómunkásember
SB0880 X-Fi Titanium van az alaplapi mellett, az alaplapi teljesen jo arra hogy fülessel a jatek menjen róla... az X-Fi meg 6800ft+10€ postakoltseg mailboxde-vel... [link]
Akinek ilyen audiofil érzései vannak vegyen nyugodtan 15000ft/méter áron lassan hutott ezust kabeleket meg szenteltvizzel locsolt magassugárzókat hogy hallja 427kHz-es felharmónikusokat is amit angyalkórus varázsol a kónuszba, felesleges feszengeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest