- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz SirRasor #38816 üzenetére
144Hz-es monitort használok, bekapcsolt Freesync-el, nem akarok 45FPS-el játszani. 140FPS korlát van globálisan beállítva, driverből bekapcsolt v-sync-el(adaptív sync-el másképp működik addig, amíg el nem éred a monitorod maximum képfrissítését), a többit a monitor intézi. Kb. 120-tól fölfelé 144-ig már nem látok akkora változást, mint 120-tól lefelé.
No Sana No Life
-
zseko
veterán
válasz SirRasor #38816 üzenetére
Pedig van. Mondom ezt úgy, hogy több mint egy évtizedig bőven elvoltam ha már 30 fölött volt az fps, míg egyszer úgy összeállt minden, hogy 60fps + vsync on beállításon indítottam a játékot és szembesültem azzal hogy milyen az amire azt mondják, folyamatos. Azóta észreveszem ha valami nem az.
A fogyasztás végülis számít... Igaz, egyszer egy Phenom II 905e processzort vettem, mert hát energiatakarékos, csak 45W a 60W helyett, és anno kiszámoltam, hogy napi 10 óra használat, évi 365 nap, 15W különbséggel az öt év alatt spóroltam havi ~180 forintot... És ez ugye a max terhelés mellett, nem a valós, ettől terhelésben(azaz fogyasztásban), időben, napban kevesebb használat alapján.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok