-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz lenoma #38315 üzenetére
Szerintem kezdj egy default BIOS beállításokkal és csak a PBO-t és az offsetet, XMP-t állítsd először. Lehet valamit már nagyon elpiszkáltál benne.
Vcore automatikus legyen, csak - offset legyen beállítva. Kezdj először -0,03 körüli értékkel és csökkentsd folyamatosan, amíg stabil vagy. Ez türelemjáték.Nekem még a 3950X is boost-ol 4600 MHz-ig is, szerintem a 3600X-nek is kellene hasonlót produkálni, ugyanazok a ZEN 2 magok hajtják ezeket a procikat. PBO-t jól kell beállítani, mert ha a TDC és EDC túl alacsony, akkor adott feszültség mellett nem fog tudni elég sokat felvenni. Nyilván, ha allcore OC van, akkor nem is kell elvárni, hogy magasra boost-oljon 1-2 szálon.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Biga123
addikt
válasz lenoma #38315 üzenetére
Tapasztalat: a 3600 ak nem szeretnek annyira boostolni 1 magon sem, az enyim pl a 4.2 t se érte el, allcore meg vígan szalad 4400 on 1.25V mellett, nem erőltetném a boostot. Egy alacsony feszes alcore oc val többre mész.
Ezt as fix feszes boostot nem is értem
tedd fel a ctr t és az megcsinálja neked---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.