- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puffocska
tag
válasz
joysefke #30409 üzenetére
"Jó, akkor legyen meg alacsony zaj/hőtermelés mellett a 4.2 all core és akkor boldog leszek."
Szerintem lehetsz ambiciózusabb is nyugodtan, mert ha az a cél, hogy minél magasabb legyen az órajel (játék, munka stb. miatt), jó eséllyel amilyen fesz értéken stabil lesz 4.2 all core, azon 4.3 is meglesz, saját tapasztalatom alapján. Tegyél egy próbát, hátha lesz egy kellemes meglepetés -
joysefke
veterán
válasz
Most dedikáltan RyZEN masterben állítottam a feszültséget (1.25V-re) és all core terhelés alatt szépen fel is megy ennyire. CB20 lefut.
A fenti kép és eközött az a különbség, hogy a fenti képen 1.1V a kiírt CPU fesz pedig BIOS-ban 1.3V-t állítottam be itt viszont szépen visszajelzi az 1.25V-t amit a RM felületén állítottam be. Szóval lehet hogy a R.-Master ha fut, akkor felülbírálja a BIOS-ban beállított értéket?
-
Chaser
legenda
válasz
több helyen is lehet oc-t állítani gb bios-ban, ha nem akarod túlbonyolítani kezdetben, csak szorzót és feszültséget állítasz
ryzen master mire kell? cpuz-ben vagy hwinfo 64-ben nézd a magokat
ha nem tévedek nagyot, gyárilag nem boostol 3,9 fölé egy mag sem
ha cb20 is hibázik az nagyon instabil, nálad 4,2-höz akkor legalább 1,3v kellszerk:
jó, kívánságműsor tibi bácsinál van ( :
ez cpu, mind más
99,9%-ban mind elmegy 4,2-ig, kérdés mennyi feszültség kell hozzá
az enyém nem tudom mikori gyártás volt, de 1,2-n ment 4,2-t
nem kell rágörcsölni oszt' akkor megy, 20 év alatt azért volt pár cpu-m, leghitványabbak is hoztak átlagos szintet, kiemelkedőkkel wr10-be is mehettem volna ha érdekel
ahogy megfigyeltem akik "remegnek" ha nincs meg x mhz azoknál nem is megy olyan jót a cpu
ahogy mondani szokták, az amd-nek lelke van ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest