Hirdetés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
Mindenkinek más szempotok fontosak, én nem hiába nem veszek csúcs procikat (vgakat) nekem a legfontosabb szempont a csend...ehhez pedig alacsony fogyasztás és kis hőtermelés szükséges.
Ezért hagy zavarjon már engem ez a plusz hőtermelés. Ha gépet fejlesztek nem visszalépni akarok bizonyos dolgokban mert akkor inkább elhalasztom a dolgot.
Nekem nincs szükségem extrém teljesítményre, hanem adott pillanatban elérhető ár érték arányú processzorra és itt az értékbe beletartozik a teljesítmény mellett a hőtermelés és a fogyasztás is.
Első pillantásra úgy tűnt hogy megszületett az etéren az új világbajnok proci ( a Ryzen 3600as) de kellenek még pontosabb tesztek amik tisztázzák a kérdéseket.
A plusz fogyasztást, legalábbis egy részét tényleg simán okozhatják ezek az x570 chipkészletű lapok (megjegyzem nem is értem miért nem ilyen lapban tesztelték a többi amd procit is legalábbis a 2. geneseket)
Ez egy 7nm es proci nem kellene üresjáratban jobban melegednie egy 12nm-esnél logikusan nézve.
a www.gamersnexus.net-en is tök jó hogy leírja hogy a 3600ost egy x570es Gigabyteban tesztelte, de az nem sokat jelent így hogy a többiről fogalmunk sincs milyen lapban milyen memoriával stb tesztelődött...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest