- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
14 nap után már kötelező javítás van,és nem elállás vagyis inkább a hibás alkatrész cserélik ugyan olyanra.
Hátha addigra beégeted és akkor már ugrott a gari,boccsi de rossz májú voltam.
Amúgy mikor érte mentél,a kipróbálás után azonnal vissza kellett volna küldened ismét. -
magno
csendes tag
Nos lassan de kiderült miért nem indul el a gépem. Elvittem a HX426C15FB/8 - 2666mhz es Kingston RAM-ot egy ismerősömhöz ott sem bootolt a gép ugyan az nem AMD-s gép volt hanem i5-ös. Gondoltam akkor visszaviszem a RAM-ot a pécéix-be hogy rossz. 2 hét múlva visszakaptam hogy teszt OK nincs baja. Tegnap kölcsön kértem egy Kingston HyperX FURY 4GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/4-es RAM-ot pikk pakk bootolt a gép feltettem a legújabb bios-t (ASUS B350 Plus). Visszatettem a HX426C15FB/8 -as Kingston RAM-ot és ugyanúgy nem bootol a gép. A hulladék RAM ami a bolt szerint jó se auto se 2133-on se 2400-on nem bootolt. Kérdem én miért nézik hülyének az embert? Mert megint vissza fogom vinni nekik. Szóval az égegyadta világon semmi baja a gépnek csak kaptam egy hulladék RAM-ot.
-
apa111
aktív tag
Szia!
Két hónapja vettem a második lapot ebböl ami neked van 0515bios volt rajta ,r 1400 egyböl indult.Nem tudom ,hogy te mikor vetted gondolom nem márciusban ,mert csak azokon volt 0406 bios .Mivel régebben vetted és nem volt össze rakva ,és amit írsz / felpörög a venti aztán semmi/ én arra gondolok ebböl,hogy próbálj ellem cserét ,szerintem nem tud betölteni bios.Hid ell megér egy próbát.
Üdv: Gábor
-
OutSider17
senior tag
Szervusz!
Próbáld meg a ramokat egyesével. Ha így sem indul akkor nézz rá a cmos jumperre. Lehet gyárilag van rossz helyen. Láttam már ilyet.
Milyen hűtő van a procin? Normálisan benne van a lapban a proci?
Esetleg nem lehet valahol zárlat?
Nézd át a csatik környékén az alaplapot. -
Joccc07
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest