- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
360xbox360
tag
válasz
Joccc07 #14479 üzenetére
Azis kapott, ha jol nezem csutortokon (bar ezek csak betak meg). Nalam is jol mukodik a pc mate, azert nem probalkozom vele, egyedul a post ami rovidulhetne, de nem halok bele 10mp-be egy nap
SECTORnooB: Az furcsa :/ Postido gyorsult valamit? Hatha a vegleges jobb lesz.
-
martin66
senior tag
válasz
Joccc07 #14377 üzenetére
Köszi, levettem a szám ellenőrzést.
Frissítve a kérdőív:
- CPU hűtő típusa
- Max hőmérséklet 100% terhelés mellett (Prime95)
- Átlag hőmérsékleti tartomány 0% terhelés mellett
- Van hozzá gyárilag AM4 foglalat (a hűtőhöz)?Aki szeretné frissíteni az értékeit vagy bővíteni az új pontokkal az most megteheti. Írjon nekem PM-et.
-
magno
csendes tag
válasz
Joccc07 #14011 üzenetére
TT tápom fél moduláris nemtudom rádugni a PCIe csatit mert azok fel vannak címkézve és pirosak. A régi tápom meg Corsair ott külön van választva a 8pin-es csati 4-4-re ott sem lehet hibázni. Egyszerűen fos
Arra tudok csak gondolni hogy mivel a lapot meg a RAM-ot nem egy időben vettem a lapon még a legelső BIOS-van ami még nem ismeri ezt a Kingston RAM-ot.
-
Szinyák
őstag
válasz
Joccc07 #13640 üzenetére
Jövök neked egy láda sörrel ! hogy rá vezettél a probléma megoldásra MŰKÖDIK minden faszául megy a Pstate OC.-is !
Lényeg az volt auto beállításon (3000mhz) kell neki engedélyezni a P0: (3000Mhz) P1: (2700Mhz) P2: (1550Mhz) save@exit. Win teszteltem működött utána vissza a biosba és semmihez nem nyúl egyből a ZenCOM optios/Psate opciók ott megadtam a P0:.-nál FID.-t módosítottam :98.-ra az értéket (3800mhz) . Save&Exit újraindul lecsekoltam azért újra a biosba Main menü.-nél is most már 3 800mHZ.-t ír.
Utána win. És láss csodát működik midnen asztalon 1550mhz ~0.6v terhelésen meg megy 3.800mhz.-en 1.232v.-alHa v.kinek hasonló gonddal küszködik akkor itt a megoldás ! 1000 köszönet érte !
-
Szinyák
őstag
válasz
Joccc07 #13640 üzenetére
Megnézetem alapon ott jól működik a power swift megy a Pstet.-is . Asztalon leveszi a terhelés 1550.-re Ha elindítod egy stress tesztet akko meg 3000mhz.-en megy .
Akkor nem működik OC.-val normálisan a Pstate vagy ez bios bug és javítani fogják ? Vagy én nem csinálok v.mi jól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest