- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
magno
csendes tag
A lap nem a pécéikszből van. És igen i5-ös gépben giga lappal kipróbáltam nem bootol. Otthon az Asus-ban is a legfrissebb bios-ban fix-en beállítottam először 2400-ra és utána 2133mhz-re és úgysem indult el. 100% hogy hibás a RAM ennek ellenére visszakaptam a boltból kb 2 hét után hogy jó. HyperX Fury 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-2666 (HX426C15FBK4/32) - ezzel a típúsú RAM-okkal tesztelték itt a PH-n a B350-es lapokat köztük az Asus B350-est is. Dettó ugyanaz mint az enyém csak mivel nem volt annyi pénzem 1db-ot 8Gb-os modult vettem gondoltam majd ráérek venni hozzá még 1 db-ot. Ráaádásul single channel módban is mennie kéne.
-
magno
csendes tag
Nos lassan de kiderült miért nem indul el a gépem. Elvittem a HX426C15FB/8 - 2666mhz es Kingston RAM-ot egy ismerősömhöz ott sem bootolt a gép ugyan az nem AMD-s gép volt hanem i5-ös. Gondoltam akkor visszaviszem a RAM-ot a pécéix-be hogy rossz. 2 hét múlva visszakaptam hogy teszt OK nincs baja. Tegnap kölcsön kértem egy Kingston HyperX FURY 4GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/4-es RAM-ot pikk pakk bootolt a gép feltettem a legújabb bios-t (ASUS B350 Plus). Visszatettem a HX426C15FB/8 -as Kingston RAM-ot és ugyanúgy nem bootol a gép. A hulladék RAM ami a bolt szerint jó se auto se 2133-on se 2400-on nem bootolt. Kérdem én miért nézik hülyének az embert? Mert megint vissza fogom vinni nekik. Szóval az égegyadta világon semmi baja a gépnek csak kaptam egy hulladék RAM-ot.
-
magno
csendes tag
válasz
Joccc07 #14011 üzenetére
TT tápom fél moduláris nemtudom rádugni a PCIe csatit mert azok fel vannak címkézve és pirosak. A régi tápom meg Corsair ott külön van választva a 8pin-es csati 4-4-re ott sem lehet hibázni. Egyszerűen fos
Arra tudok csak gondolni hogy mivel a lapot meg a RAM-ot nem egy időben vettem a lapon még a legelső BIOS-van ami még nem ismeri ezt a Kingston RAM-ot.
-
magno
csendes tag
Sziasztok!
Első tapasztalatok Asus B350-el hogy nem működik. A BIOS-ig sem jut el minden felpörög aztán ennyi. Nem volt BIOS frissítés most raktam össze a gépet.
konfig: Asus b350 prime plus, Ryzen 5 1600x, BeQuiet! pure rock, Thermaltake DPS 500W, MSI GT1030 VGA Kingston HyperX 2666mhz 8GB RAM 1db a A2-es slot-ban mondjuk a többi slotban se csinál semmit.Próbáltam CMOS resetet is nem segített.
Az ASUS oldalán megnéztem a RAM support-ot mennie kéne, sőt ugyanezzel a ram-al tesztelték a lapokat itt a PH-n. HX426C15FB típusú-val. Kipróbáltam a régi tápommal is ugyanez a hiba kipróbáltam a régi VGA-val szintén nem bootol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged