-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI #32067 üzenetére
Meglett közben az 1200 AF -> 1600 AF csere itt is. Azért na... Plebgé medium kb fix 100 FPS, komoly cucc.
Hűtőnél közben rájöttem, én teszem fel balfék módon, azért csodálkoztam is, hogy alig fér el a pöcök a bordától... Vagy úgy tudom felrakni hogy a tápra vagy a VGA-ra fújja a meleget... Nem kifelé ugye.. Cooler "Master"
De a gyártó is, hogy keresztben is ott a horony a rögzítőnek, hogy úgy is úgy tűnjön mintha fel lehetne rakni.... Most pont nem találom, de tegnap néztem YT-n valami build videót, kb csont az én konfigomat rakja össze srác, csak Gammaxx hűtővel. Hát jóval szimpibb. Na most már mindegy. Ja meg visszaküldésnél Alza remélem nem fog problémázni a pénzzel, ez a sz*r össze karcolta rendesen az 1200 tetejét, meg alig tudtam leimádkozni is a hűtőt.
Más: jön a Rizsa R3 3100. 4/8T 100$ körül [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI #32064 üzenetére
Jelentem meglett a cucc... Szerencsére alaplap egyből felismerte, nem kellett BIOS frissítés, úgyhogy már az első indítási kísérletet siker koronázta. Hát végülis, aki gyengébb i3/i5 prociról vált annak teljesen jó ez az 1200 gyári állapotában is. Plebgében végig kb 100%-on megy, de majdnem fix 60 mediumon is, eddig ilyen nem volt. Overwatchban nem sok a különbség. Tegnap épp csak összeraktam, tuningolgatni eddig nem nagyon volt időm, maholnap még próbálkozok, Ryzen master most települ. De utána meg 2 napig itthon se leszek, szerintem megy vissza. Azt a felárat simán megéri az 1600 így látatlanba is, nem akarom hirdetgetni, meg később ki tudja hogy alakul az ára, meg mikor szüntetik meg ezt az AF-es mókát..
Ramookat elvileg a megfelelő slotokba tettem, de csak 2400-on jár. Ez az XMP kell nekem gondolom
A hűtő bakker... komolyan mondom az LC Power 95 mérföldekkel barátságosabban volt szerelhető. Kétségbeesésemben már Gammaxx-os videót néztem: [link] lazítsak a gyári bracketen... hát csodálatos egy megoldás
-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI #32061 üzenetére
Végigjártam vagy 5 boltot, hááát volt egy DeepCool GAMMAXX 200T [link] 5k-ért, AM4 nem volt rá írva, nő azt mondta nem biztos hogy jó, nekem rémlett persze azt írtátok simán rámegy. Másik helyen meg Cooler Master T200 [link] szintén 5k-ért, már a körút végén voltam, örültem hogy egyáltalán találtam valamit helyben, utóbbit választottam. Közben látom 0 tapasztalat van róla, na mindegy, valakinek kísérleti nyúlnak is kell lennie
Azt látom pár decibellel csendesebb a Gammaxx, a CM meg nem is ír TDP-t, hogy meddig jó
Ja meg egy ID-Cooling 903 lett volna még alternatíva, említésre se méltó
-
válasz
DJGABI #32057 üzenetére
Az 1200AF a dobozból kivéve nem lesz egyenértékű a 2300X-szel, mert az 1200 órajelein fog ketyegni. Tuning nélkül nem sokkal lesz az 1200 felett - viszont lehet neki adni órajelet bőven, meg a gyors memóriát sem veti meg. 3.8-4.0 GHz-en, 3000-es memóriával már egész jó
-
Gyuri27
félisten
válasz
DJGABI #32057 üzenetére
Megjön és van rá 14 napod. Gyári hűtőt ne használd. Dobozt szépen bontsd ki. Procit ne gányold össze.
És tesztelj. Tuningolj.
A két af nem egy kategória. Az egyik 20k a másik 34. Nyilván jobb 34k-ért a 6/12.
Ha minden oké (lap,proci, hűtő) és szerencséd is van 1,35-1,38 körül menni fog 4100-on vagy felette.
És akkor el tudod dönteni kell-e, elég-e vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged