- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fahrii #24182 üzenetére
üresben konnektorból 10w difi rémlik cnq-s állapothoz képest maxnak
cnq'-val viszont pörög föl/le a fesz és órajel, összességében max akkor fogyaszt úgy kevesebbet ha üresben áll a gép "piszkálás" nélkül, esetleg videólejátszás van ami a gpu-t használjaMizol29
én is így vagyok vele, all core fixen reszponzívabb a rendszer, a win válaszideje viszonylag lassú amikor ki akarja találni éppen milyen órajel kellene neki, de ez már tizenéve is így volt és nvme-től független, főleg hogy abból is van "hitvány" ami pont rendszer alá kevésbé való -
Chaser
legenda
válasz
fahrii #24135 üzenetére
valaki azt mondta ha nem teccik' el lehet innen menni ( :
ez ilyen, így működik, befixálhatod ugyan manual azt is, de ugyanúgy ugrálni fog, megnéztem én is
erre az nvms ssd-k érzékenyek, esetleg vga, de nem ilyen mozgás határnál, mivel tökéletesen üzemel az nvme ssd-m és a vga is, nem foglalkoztam többet vele -
Gyuri27
félisten
válasz
fahrii #24133 üzenetére
Annyi drop bele fér ennél a lapnál. Ennyit tud a vrm.
-offsetet állits be és több luftot a vrm-re. Persze nincs garancia hogy akkor nem droppol ennyit. Ha 0 dropot akarsz akkor csúcs lap kell. Pl 470 taichi ultimate (valamennyit az is fog).mosquetoo: játék alatt a 60 nem sok. Net film alatt a 40 se. Az 50 lehetne kevesebb.
Kérdés milyen hűtőd van és mik az órajelek, feszültségek netezés, filmezés közben. -
Chaser
legenda
válasz
fahrii #23432 üzenetére
live linux alatt megnézted?
mem. teszt meg lóPh@sz, eressz rá prime blendet, chromeban meg legyen megnyitva 20-30 ablak, 10-20 perc alatt elhasal a blend v összeomlik a chrome ha defekt van ram környékén
ilyen esetben egyébként nem gyalulgatni kell, hanem win letúr, aztán felrak egy szűzGIORGIONE76
jók ám, cpu és vga best buy - amíg lehet kapni őket - -
-
Chaser
legenda
válasz
fahrii #23413 üzenetére
talán a legújabb driver van nálam az 5600 xt mellett, nincs gond - betaval sem volt -
chipset/alaplapi driverekkel viszont nem foglalkoztam semmit, egyik cpu mellett sem, amit a w10 legfrissebb build felpakolt az van
megnézel egy live linuxot és ki tudod zárni az esetleges hw hibát -
GIORGIONE76
őstag
válasz
fahrii #23413 üzenetére
ha már ez irányba tapogatózol akkor vga benchet néznék, de szerintem itt más lesz, nézd meg miket frissített a win, meg nézd meg ezt az új amd chipset drivert, de előtte túrd le mit az asrockos oldalról szedtél/telepítettél, hátha csak ezek lesznek
még sajnos én se teszteltem az új driver után a gépet, mert az asszony hómoffiszozik rajta
-
joco009
tag
válasz
fahrii #23401 üzenetére
Ez az hogy semmit nem állitottam, telepítés után bele néztem csak és ez fogadott.Viszont olvastam redditen ishogy sokan írnak erről a problémáról.kevés az mikor valakinél normálisan megy.vannak akik azt írják hogy előtte mielőtt ezt a drivert felteszi az ember az előzőt le kell szedni és akkor jó.van akinél így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest