- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Albigator #5286 üzenetére
Én még first day buyerként kezdtem a Ryzent 1600-assal Tomahawk lappal 2017 április közepén,számtalan riget raktam össze Ryzennel azért egy kis tapasztalatot gyűjtöttem már.
"Válogatott" vagy sem ez csak és kizárólag a PR-nak tesz jót, ugyan úgy ki lehet fogni a shittet X-be mint nonX-be, sajnos nem szentírás.
Nem várható el itt semmi, Summit Ridge-plafon 4Ghz-volt,goldenek esetében 4.1,de ehhez már fortuna kegyeltjének kell/kellett lenni.
Nudli vagy nem nudli a 4Ghz, ezvan, lehet bajnok lapod,ha nem jó kockát fogtál ki...szerte szét nézel az interneten találni sok olyan usert aki 10x fapadosabb lappal jobb eredményt ért el sima 2600-al mint én az X-el.
És azért itt még a téma margójára megjegyezném,hogy nem a Prime Plus mellett lobbizom,mert evidens ha valaki élére állított OC-t akar akkor nem ez az ajánlott lap,de egy 24/7-es lazább OC-ra bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged