- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt nem tudom. Majd megnézem.
Jelenleg IBT Max. test fut. 3GHz @ 1.3v errort dobott. Most emeltem 1.306v-ra és Very Highon lefutott a 10 kör, remélem maxon is lefut a 10 kör. Aztán jön a 4.1 és azt is fixálom, majd jön a 4.2 és 4.3 már H2O-val lesz próbálva. XFR2-vel 4.35GHz all core és 1.5v felett evett max. IBT maxon lement 3466MHz CL14 RAM mellett. A hűtő elvileg birja 1.4v felett / 4.2GHz-n majd... (vagy nem, majd kiderül)Van sok beáll.mód amiket lehet érdemes lenne próbálni, mert biztos hatással van a CPU OC és RAM-ra is...csak nem tudom mi mire jó. Akinek itt van X470 Taichi vagy Ultimate lapja, az felveheté velem a kapcsolatot és mondhatna pár tippet, meg hasonlók.
Ma egész nap OC-vel játszottam meg tesztelgettem...
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest