- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Amire TTomax válaszolt, az pont az volt, hogy a HD4870 azokban a játékokban elveri a GTX280-at, ahol a CF nem működik... Ezért is fogadtam el ilyen hamar, hogy igaza van...
Ne tűrj a nyomásnak, Ő be akarja magának mindenképpen bizonyítani nap mint nap, hogy jól döntött amikor átállt GTX280-ra. Miközben egyértelmű, hogy a 4850 CF erősebb volt neki...
Legalább is a mostani tesztek ezt mutatják....
-
TTomax
félisten
A GTX290 és GTX280 ellen még mindig ott van a HD4870X2, vagy a HD4850X2...
Az tény, hogy nem mindenhol működik a CF, de azokban az esetekben általában a GTX280 sem húz el a HD4870-estől...
Dehogynem...pont annyira amennyire kell... a GTX280-nak akarnak ellenfelet,merthogy nincs.Ezek a dupla GPU-s megoldások nem nagyon akarnak működni,ha ez olyan szuper lenne akkor nem erőlködnének az RV870-ben azon amin... kíváncsi vagyok sikerül-e. -
tzsolesz
nagyúr
Várhatóan a RV790 a GT200b-vel kíván majd harcba szállni.
Ez annyira sántít, hogy ennek már szaga van most is....
1 GPU-s megoldású ellenszere még a GTX280-nak sincs, akárhogyan is agyontuningolod a 4870-et. Tehát ha kijön egy 4870+20-30%-os kari az ATI-tól, az maximum a GTX280 ellenfele lehet majd, és nem az új GTX-ké.... ezzel kapcsolatos még az is, hogy állítólag a 9800GTX ellen hozták a 4870-et eredetileg, és a GT200 szériára a 4870X2 volt a fegyverünk. Ami meg is állja a helyét, csak ugye a CF, meg a SLI nem igazán fényes múltja miatt nem a leg kelendőbb, és aki extrém játékos, az inkább bízik a GTX280-ban, amit én nem osztok, de ez más tészta.
A GT200b ellenszere szerintem meg a RV870 lesz, vagy az a GT300-é lesz. tudja a bánat...
-
Oliverda
titán
Gondolom idővel optimalizáltak a gyártáson mint ahogy az CPU-k esetében is lenni szokott, szvsz ennyit történt. Gyakorlatilag ez egy új revision(stepping) lesz amire ráakasztják az RV790 nevet.
Például a B2 és a B3 steppinges Phenom és a B3 illetve G1 steppinges Q6600 is elfér egy topikban. A 4830 azért más tészta mert ott nem csak az órajel változott hanem megnyírbálták a shaderek számát is. Az X2-knek személy szerint nem nyitottam volna külön topikot, bár azok a kártyák még mindig jobban eltérnek egy sima 4850/4870-től mint majd ezek.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest