- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ó bocs! Azt melóból írtam. Úgy hogy éjszaka dolgoztam, majd maradni kellett nappalra. Kicsit már fáradt voltam. Bevallom elsiklottam a válaszod fölött.
Így utólag is köszi a választ, és bocs!A nagy melegre való tekintettel: Egészségedre!
....és igazad van. Neki is virágbolti WD volt fenn.
-
embe
nagyúr
válasz
odorgg #13790 üzenetére
Tádáááá!!!
114 "eltávolítandó" fájlt talált a Malwerbyte. Köztük 6 !!!!!Bitcoin trójait. . Az eltávolításuk óta a kolléga vga-ja normálisan üzemel, és a vga hőfoka alapon 38°C .
Köszi a tippet!A kolléga szidja is mint a bokrot a programozó haverjait, akik szerint nem kell a windows védelmen kívül más.
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #13792 üzenetére
A "kell/nem kell a windows védelmén kívül más védelem " vitán már túl vagyok vele. Általa nagyra tartott informatikus szakemberek szerint nem szükséges
, és Ő ezt be is tartja. TW-en keresztül elindítottam a Malwerbyte-t. Azonnal talált 13 akármit. Ha lefutott újra bejelentkezünk, és meglesem mi lett az eredmény.
-
embe
nagyúr
Hali!
Tegnap írtam egy problémáról, ami a kolléga R9 290 -es karijával fordult elő, vagyis alapból teljes terhelésen megy a kari.A lényeg, ha nincs fenn a driver, akkor a hőfokok rendben vannak.
Ha felmegy a dirver, akkor azonnal 100%-os terheléssel megy a kari. Mindegy hogy a legfrissebb WHQL, vagy a kari support oldaláról letöltött.
Mi a bánat lehet vele?
-
embe
nagyúr
Hali!
Tegnap írtam egy problémáról, ami a kolléga R9 290 -es karijával fordult elő, vagyis alapból teljes terhelésen megy a kari.A lényeg, ha nincs fenn a driver, akkor a hőfokok rendben vannak.
[IMG:/dl/upc/201 -
embe
nagyúr
válasz
szasanyi #13763 üzenetére
Nála létezett. Driver sweeperrel leszedett mindent, mostmár 40 fok körül van.
Valamit nagyon elbuzeralt az MSI Ab-el.Most mondta, hogy az alaplap is beállt 35 körűlre, mert eddíg az is 50 körül volt.
Szerk :
Idle volt az az Idle. semmi nem futott. 3D terhelés is alapon volt. -
embe
nagyúr
Üdv!
Kollégának van egy egy párhetes ASUS R9290-DC2OC-4GD5 karija.
Mondta, hogy a kari alapból 80 °Ckörül üzemel. Úgy hogy a 3D használat 1-2%-on van. Ahol vették azzal nyugtatgatják, hogy az jó.
Én ma elküldtem neki 3-4 tesztet a netről, ahol a 100%-os terhelésnél ennyi a hőfok. IDLE üzem során 40 °C alatt marad.
Mondta hogy az MSI AB-t próbálgatta. lehetséges, hogy az "elállított" valamit?
Én azt javasoltam, hogy szedje le az MSI szoftert, és az ATi drivert, majd telepítse újra.Elmondása szerint a hűtőt nem piszkálta, mert rajta van a gari matrica. VGA biost sem piszkált....
Akkor így lehet hogy a hűtő nem fekszik fel normálisan, vagy túl sok feszt kap a GPU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged