- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Alapon is játszottam, ugyanez volt a helyzet.
Bitcoin trójai kizárva, mert idle-ben 3d gyorsítás nélkül is 40-50 fok között van most a nagy melegben, úgy hogy nem csinál semmit se a kártya. (szóval a kártya nem pörög 100%-on állandóan és a vírusvédelemre kiemelten ügyelek, nincs vírus).Arra is gondoltam, hogy a gyári paszta esetleg "bekeményedett" és már nem vezeti olyan jól a hőt, viszont szétszedni nem tudom gari vesztés nélkül, mert az egyik csavar "le van matricázva"...
Próbáltam alátámasztani, hogy ne lógjon, hanem vízszintesen álljon a kártya de sajnos nem nyert az sem, változatlan minden.
Külföldi fórumokban az újrapasztázást ajánlották, ám ott írták, hogy a kereskedő ott is cseréli, ha sérül a "csavarmatrica", nálunk gondolom nem ez a helyzet...
A maradék csavarok meghúzására gondoltam (csak 1 db van matricázva) de nem biztos, hogy az segít szvsz.
#13838 Tomdriver: A hdd-k eltávolíthatóak de akkor nem tudom hová tenni őket, mert minden hely foglalt (sok hdd-m van bent egyszerre). Oldallappal csak 1-2 fokot nyerek maximum, hiába fújja 2db 12cm-es venti a levegőt a vga-ra közvetlen, ezt direkt kipróbáltam...
-
HSM
félisten
Az nemsemmi.
Semmi probléma amúgy, megbeszéltük.
(#13803) Bale_E: Kb. ja. Nem véletlen épp elég neki a 460W-os tápom.
Amúgy a Tahiti is tudott ám szépeket villantani ilyen körülmények közt.
Normál játékban amúgy nem kér ennyit.
250-350W között inkább. A 280X sem volt sokkal kevesebb 1100Mhz körül. Igaz, az jobban alulfeszelhető volt, de akkor a teljesítmény is kárát látta.
(#13807) Joshi: Kapott 1 magot a furmark is? Mert amúgy a prime csak csökkenti a fogyasztását a furmarknak.
Nekem önmagában, csak a furmark elindítása +310W, az üresjárat+monitoron felül..... No tuning, 1280*1024, 2X-es MSAA, és +50% áramerősség limit. -
HSM
félisten
Az egyetlen védelem a gépemen egy erős tűzfal. Se malware, se vírus, se semmit nem nyaltam be évek óta. Pedig a windóz update-ek sem mennek. Ugyanakkor egy "átlagos" felhasználót óvva intenék hasonlótól. Elég egy rossz kattintás, vagy egy minimális naivitás, és már meg is van a baj.
-
daveoff
veterán
Ja, bocsi, elsiklottam felette. Én még egy próbát tennék a 14.6 bétával, ha azzal sem jó, akkor win reinstall, más nem segít. Valószínű nem a driverrel van a gond, hanem a háttérben fut valami progi, ami aktiválja a kártyát, és ugye csak akkor tudja, ha felment a driver.
-
HSM
félisten
Nem tudunk így mit kezdeni ezzel. Mondtam, mi kéne. Itt egy kép, egy ilyen kéne az "üresjáratról", ami ezen a képen pl. [link] bal alul látszik, a VGA adatai a HWiNFO "sensor only" módjából. Ingyenes program, 3 perc alatt lehet prezentálni vele egy ilyen ablakot, és abban benne volt a paint és a feltöltő működésének elmagyarázása is a telefonon.
-
HSM
félisten
Videólejátszás is tudja őket szépen melegíteni, vagy hátérben bitcoin bányász vírus/trójai is.
Amúgy vannak karik, amiken a gyári vezérlés hagyja jól felmenni, mielőtt felpörögne, szóval lehet normális a dolog. Ez így a leírásból nem eldönthető számomra. Minimum egy HWiNFO-s szenzor kép kéne a kariról, mégis mi történik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged