- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Benyaking #8963 üzenetére
Akkor neked bolti csak kéz alól van.Nekem egy PH-s bazáros kollégától van.Ő intézi a garit nekem.Csak a sértetlen hűtő legyen meg,a matricát meg intézi.10-20 cm-ről alig 30 mp-ig melegítettem.Esetleg fotózd le te is és ha sérülne csináltass matricás emberrel egy ugyan olyat.Viszont ha szétmegy a matrica ês nincs rá kapcsolatod akkor bukod a garit,bár egy másik bazáros kolléga erre azt mondta,hogy a kisker jóindulatán múlik az egész...
t72killer : Itt is van a fórumon róla adar,de azt hiszem 85 fok körül mentek alapfeszes tuningal ami szerintem kissé magas,bàr ha nem akarod feszelni akkor okés lehet.
HMS : Így igaz,én is csak ezért mertem belevágni
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Benyaking #8945 üzenetére
Hajszárító+penge,óvatosan alávágva.Nekem egy nagyon pici maradt rajta ami még jól is jön,hogy be tudjam tájolni a pontos helyét,hogy hova ragasszam,vissza(használt matrica nem tapadós ellen oldalára van ráragasztva ideiglenesen). Hozzáteszem én PH-s példányt szereztem és az sem lenne probléma ha miszlikbe szakadt volna,de ha bolti példány lenne akkor remegne a kezem...
Jobb felső sarokban(alsó kép) látszik a matrica maradvány,baromi sérülékeny tehát ésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest